Închide meniul

Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 22:48

Reclamă
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament

Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei

Carlos Sainz sărbătoreşte victoria de la Melbourne - Getty Images

Carlos Sainz la Red Bull nu este o variantă imposibilă. Anunţul a fost făcut de Christian Horner, după Marele Premiu al Australiei, câştigat chiar de pilotul lui Ferrari, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul de 29 de ani a obţinut prima victorie a sezonului, la două săptămâni după operaţie de apendicită. El nu are contract începând cu sezonul 2025, atunci când la Maranello va ajunge Lewis Hamilton.

Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei

Carlos ar putea fi varianta perfectă pentru Red Bull de a-l înlocui pe Sergio Perez. Contractul mexicanului expiră de asemenea la finalul sezonului.

„Vrem să aliniem cea mai bună pereche pe care o putem avea. Câteodată trebuie să privești și în afara curții tale. Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament (n.r. din 2025), care a câștigat cursa de astăzi, așa că piața e destul de fluidă”, a spus Horner, citat de formulauno.com.

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

Reclamă

Carlos Sainz a fost extrem de fericit, după succesul din Australia. Pilotul de la Ferrari a subliniat că a fost aproape de Max Verstappen, chiar și înainte ca acesta să se confrunte cu probleme la monopostul său, probleme care l-au forțat să abandoneze.

„A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele.

Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici. Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată”, a declarat Carlos Sainz.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și