Închide meniul

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 17:41

Reclamă
Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: "Am muncit până în ultima clipă". Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz, în timpul unui antrenament, la Monte-Carlo / Profimedia

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo. Primul turneu ATP Masters 1000 al anului care se desfăşoară pe zgură nu îl va avea la start pe Carlos Alcaraz, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul s-a retras din competiţia de la Monte-Carlo în cursul zilei de marţi, atunci când a anunţat că a suferit o accidentare la braţul drept. Alcaraz a încercat să se refacă, dar nu a reuşit să facă acest lucru în timp util pentru turneul din Monaco.

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz ar fi trebuit să îşi facă debutul la Monte Carlo în cursul zilei de miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Reclamă
Reclamă 4

Este pentru al doilea an la rând când Carlos Alcaraz nu evoluează la Monte-Carlo. Spaniolul rămâne fără victorie la turneul din Principat, el jucând doar în turul secund din 2022, atunci când a fost învins de Sebastian Korda.

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile şi recunoaşte că s-a obişnuit să se trezească dimineaţa cu oamenii trimişi de Agenția Națională Anti-Doping.

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Reclamă

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam.

N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi”, a spus Halep, citată de digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și