Închide meniul

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 17:41

Reclamă
Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: "Am muncit până în ultima clipă". Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz, în timpul unui antrenament, la Monte-Carlo / Profimedia

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo. Primul turneu ATP Masters 1000 al anului care se desfăşoară pe zgură nu îl va avea la start pe Carlos Alcaraz, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul s-a retras din competiţia de la Monte-Carlo în cursul zilei de marţi, atunci când a anunţat că a suferit o accidentare la braţul drept. Alcaraz a încercat să se refacă, dar nu a reuşit să facă acest lucru în timp util pentru turneul din Monaco.

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz ar fi trebuit să îşi facă debutul la Monte Carlo în cursul zilei de miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Reclamă

Este pentru al doilea an la rând când Carlos Alcaraz nu evoluează la Monte-Carlo. Spaniolul rămâne fără victorie la turneul din Principat, el jucând doar în turul secund din 2022, atunci când a fost învins de Sebastian Korda.

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile şi recunoaşte că s-a obişnuit să se trezească dimineaţa cu oamenii trimişi de Agenția Națională Anti-Doping.

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam.

N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi”, a spus Halep, citată de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și