Închide meniul

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Alex Masgras Publicat: 9 aprilie 2024, 17:41

Reclamă
Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: "Am muncit până în ultima clipă". Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

Carlos Alcaraz, în timpul unui antrenament, la Monte-Carlo / Profimedia

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo. Primul turneu ATP Masters 1000 al anului care se desfăşoară pe zgură nu îl va avea la start pe Carlos Alcaraz, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul s-a retras din competiţia de la Monte-Carlo în cursul zilei de marţi, atunci când a anunţat că a suferit o accidentare la braţul drept. Alcaraz a încercat să se refacă, dar nu a reuşit să facă acest lucru în timp util pentru turneul din Monaco.

Carlos Alcaraz s-a retras de la Monte-Carlo: „Am muncit până în ultima clipă”. Ce accidentare a suferit fostul număr 1 ATP

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz ar fi trebuit să îşi facă debutul la Monte Carlo în cursul zilei de miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Reclamă
Reclamă 4

Este pentru al doilea an la rând când Carlos Alcaraz nu evoluează la Monte-Carlo. Spaniolul rămâne fără victorie la turneul din Principat, el jucând doar în turul secund din 2022, atunci când a fost învins de Sebastian Korda.

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile

Simona Halep a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile şi recunoaşte că s-a obişnuit să se trezească dimineaţa cu oamenii trimişi de Agenția Națională Anti-Doping.

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Reclamă

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam.

N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi”, a spus Halep, citată de digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și