Închide meniul

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Anunţ oficial: „Am luat legătura cu Fiorentina”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2024, 18:27

Reclamă
Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Anunţ oficial: „Am luat legătura cu Fiorentina

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu!

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Hepta

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Acţionarul minoritar al giuleştenilor, Victor Angelescu, a anunţat că Rapidul a contactat deja Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl doreşte şi el la FCSB pe Louis Munteanu. Atacantul român e împrumutat de Fiorentina la Farul până în vară.

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu!

”Nu am început încă să ne gândim. Pe cei din intern îi știm. Pe Louis Munteanu îl știm. E cunoscut, îl vede toată lumea. Am spus că e interesant. Ni-l dorim, dacă se poate. Cred că nu e prima oară când sunt două cluburi importante interesate de un jucător.

E un jucător foarte bun. Fiecare va încerca să îl aducă. Am luat legătura și noi cu Fiorentina. Probabil și cei de la FCSB. Va conta probabil ce va vrea jucătorul. Probabil că va fi important ce va spune Gică Hagi”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Louis Munteanu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro. În acest sezon, Munteanu a evoluat în 27 de meciuri în campionat pentru Farul. A marcat 8 goluri şi a dat 3 assist-uri.

Reclamă

Tânărul de 21 de ani a cucerit sezonul trecut titlul alături de Farul. El a înscris şi golul decisiv în „finala” campionatului, cu FCSB. „Roş-albaştrii” au condus cu 2-0, dar constănţenii au revenit. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Munteanu în minutul 86.

Sezonul trecut, Louis Munteanu a evoluat în 29 de partide în Liga 1. A marcat 10 goluri în acestea şi a dat 5 assist-uri. Munteanu e crescut la Academia lui Gică Hagi.

„Îl dau ăia!” Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul vicecampioanei a revenit cu detalii despre această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că dorește să aducă mai mulți jucători la FCSB, în următoarea perioadă de transferuri.

Printre numele grele rostite de patron se numără și Louis Munteanu, jucătorul de la Farul care aparține de Fiorentina. Gigi Becali a spus că nu ar fi trebuit să menționeze că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB, având în vedere că oficialii italienilor vor cere mai mulți bani pentru jucător.

„Louis Munteanu mai are un an (n.r – contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulți. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniștit că o să rezolvăm, dar am fost prost și m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Așa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu știu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali îi mai doreşte pe Denis Alibec şi pe Rafa Mujica, atacantul lui Arouca, ce face senzaţie în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Mujica a înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului. El e cotat la transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și