Închide meniul

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Anunţ oficial: „Am luat legătura cu Fiorentina”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2024, 18:27

Reclamă
Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Anunţ oficial: „Am luat legătura cu Fiorentina

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu!

Louis Munteanu, în timpul meciului Rapid - Farul / Hepta

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu! Acţionarul minoritar al giuleştenilor, Victor Angelescu, a anunţat că Rapidul a contactat deja Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl doreşte şi el la FCSB pe Louis Munteanu. Atacantul român e împrumutat de Fiorentina la Farul până în vară.

Rapid intră în competiţie cu FCSB pentru semnătura lui Louis Munteanu!

”Nu am început încă să ne gândim. Pe cei din intern îi știm. Pe Louis Munteanu îl știm. E cunoscut, îl vede toată lumea. Am spus că e interesant. Ni-l dorim, dacă se poate. Cred că nu e prima oară când sunt două cluburi importante interesate de un jucător.

E un jucător foarte bun. Fiecare va încerca să îl aducă. Am luat legătura și noi cu Fiorentina. Probabil și cei de la FCSB. Va conta probabil ce va vrea jucătorul. Probabil că va fi important ce va spune Gică Hagi”, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Louis Munteanu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro. În acest sezon, Munteanu a evoluat în 27 de meciuri în campionat pentru Farul. A marcat 8 goluri şi a dat 3 assist-uri.

Reclamă

Tânărul de 21 de ani a cucerit sezonul trecut titlul alături de Farul. El a înscris şi golul decisiv în „finala” campionatului, cu FCSB. „Roş-albaştrii” au condus cu 2-0, dar constănţenii au revenit. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Munteanu în minutul 86.

Sezonul trecut, Louis Munteanu a evoluat în 29 de partide în Liga 1. A marcat 10 goluri în acestea şi a dat 5 assist-uri. Munteanu e crescut la Academia lui Gică Hagi.

„Îl dau ăia!” Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul vicecampioanei a revenit cu detalii despre această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că dorește să aducă mai mulți jucători la FCSB, în următoarea perioadă de transferuri.

Printre numele grele rostite de patron se numără și Louis Munteanu, jucătorul de la Farul care aparține de Fiorentina. Gigi Becali a spus că nu ar fi trebuit să menționeze că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB, având în vedere că oficialii italienilor vor cere mai mulți bani pentru jucător.

„Louis Munteanu mai are un an (n.r – contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulți. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniștit că o să rezolvăm, dar am fost prost și m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Așa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu știu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali îi mai doreşte pe Denis Alibec şi pe Rafa Mujica, atacantul lui Arouca, ce face senzaţie în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Mujica a înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului. El e cotat la transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și