Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2024, 22:34

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică! Detaliile mutării

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: "I l-am dat lui Gică"

Eduard Radaslavescu / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul. Patronul FCSB-ului declara anterior că vrea să îl împrumute pe Radaslavescu la o echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 19 ani a acceptat să plece de la FCSB după ce Gigi Becali l-a criticat. Botoşani şi Farul au vrut anterior să îl împrumute pe Radaslavescu, dar acesta a refuzat.

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”

Când iei 5,25 milioane într-o zi nu te mai supără nimeni. E semnat (n.r.: Florinel Coman la Al-Gharafa).

Nu putem să ne batem joc de bani. Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate (n.r.: din suma de transfer)”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali l-a criticat pe Eduard Radaslavescu după prestaţia acestuia din Supercupa României: „Niciodată în viaţa lui nu va mai juca în faţa lui Musi”

Eduard Radaslavescu a fost schimbat la pauză în meciul FCSB – Corvinul 3-0, partidă ce le-a adus Supercupa României roş-albaştrilor. După meci, Gigi Becali l-a criticat pe Radaslavescu.

Reclamă
Reclamă

”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi.

Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21”, declara Gigi Becali la fanatik.ro.

În august 2022, Gigi Becali plătea 850.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Radaslavescu de la Farul. Între timp, cota jucătorului a ajuns la doar 400.000 de euro. Becali a vrut şi în trecut să îl împrumute, mai întâi la Botoşani şi ulterior la Farul, dar Radaslavescu nu a fost de acord.

Reclamă

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a susţinut că FCSB va juca meciurile din competiţiile europene şi pe cele din campionat cu echipe diferite.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB argumenta decizia prin faptul că roş-albaştrii nu vor putea să facă faţă cu aceiaşi jucători pe ambele planuri.

Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Raul Rusescu, fost jucător al echipei lui Gigi Becali, e convins că FCSB se va concentra pe cupele europene şi va lăsa în plan secund campionatul.

Sunt convins că Steaua (n.r: FCSB) va pune în plan secund campionatul. E normal. Trebuie să te gândești la situația europeană: poți avea un culoar foarte bun, chiar până în grupele Europa League. E o șansă și pentru jucătorii care au evoluat mai puțin sezonul trecut, care se simt defavorizați.

Automat va fi o diferență între prima și a doua echipă. De exemplu, FCSB nu mai are doi jucători de valoarea lui Olaru și Șut. Aici va fi cea mai mare diferență. Poate fi un dezechilibru și la nivelul fundașilor centrali. Nici pentru Ștefănescu nu au o dublură de același nivel, e o diferență mare și între Miculescu și Popa”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

 

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica, întrerupt

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și