Închide meniul

„Până acum m-am uitat la EURO” Carlos Sainz, pus pe glume înaintea MP al Ungariei! Când va lua o decizie asupra viitorului său

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 9:24

Reclamă
„Până acum m-am uitat la EURO Carlos Sainz, pus pe glume înaintea MP al Ungariei! Când va lua o decizie asupra viitorului său

Carlos Sainz, pus pe glume înaintea MP al Ungariei! Când va lua o decizie asupra viitorului său

Carlos Sainz, înaintea Marelui Premiu al Ungariei / Profimedia

Carlos Sainz este pus pe glume înaintea MP al Ungariei. Pilotul spaniol se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon şi încă nu a luat o decizie în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton va deveni coechipierul lui Charles Leclerc în 2025, în timp ce Carlos Sainz va pilota pentru altă echipă din sezonul următor.

„Până acum m-am uitat la EURO” Carlos Sainz, pus pe glume înaintea MP al Ungariei! Când va lua o decizie asupra viitorului său

Spaniolul încă nu s-a hotărât unde va pilota anul viitor, lucru care i-a atras critici din partea rivalilor. Cu toate acestea, el a fost pus pe glume la Hungaroring, spunând că nu a avut timp să ia o decizie din cauza Campionatului European.

Într-o notă mai serioasă, Sainz a declarat că nu consideră că aşteptarea sa influenţează prea mult deciziile luate de celelalte echipe şi a dezvăluit că Formula 1 l-a învăţat să fie mai egoist atunci când ia o decizie legată de viitorul său:

„Cu fiecare săptămână care trece, sunt din ce în ce mai aproape de a lua o decizie, cu toate că până acum m-am uitat la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

Da, sunt conştient de asta (n.r. că decizia sa îi poate afecta pe rivalii săi), dar în acelaşi timp nu cred că se va schimba ceva doar pentru că se schimbă doar momentul anunţului. Eu nu schimb viitorul nimănui, probabil că toate echipele au priorităţile lor şi variante pentru fiecare scenariu.

Acest sport m-a învăţat să fiu şi puţin mai egoist, să am grijă de deciziile pe care le iau, să fiu pregătit să iau o decizie atunci când am toate variantele în faţă.

Echipele au avut răbdare şi le mulţumesc pentru asta. Dar şi eu a trebuit să am răbdare, nu e ca şi cum eu sunt singurul care decide. Ce nu înţeleg este de ce totul se întâmplă atât de devreme anul acesta? De ce toată lumea se grăbeşte şi nu ia o decizie în vacanţa de vară sau în septembrie?”, a spus Carlos Sainz, citat de marca.com.

Reclamă

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și