Închide meniul
VIDEO

Lando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei: „Doar m-am conformat!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 18:07

Reclamă
Lando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei: „Doar m-am conformat!

Lando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei

Oscar Piastri şi Lando Norris/ Profimedia

Lando Norris a oferit prima reacţie, după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei. Pilotul britanic a transmis că doar s-a conformat ordinelor primite din partea oficialilor echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oscar Piastri a obţinut prima sa victorie din carieră, în Formula 1. Cursa din Marele Premiu al Ungariei a fost în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY.

Lando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei

Lando Norris a tras concluziile, după ce s-a clasat pe locul secund la Hungaroring. Acesta a transmis că week-end-ul din Ungaria a fost unul perfect pentru McLaren.

Norris a fost întrebat şi despre ordinele de echipă primite şi a oferit un răspuns scurt. Britanicul a menţionat doar că a respectat ceea ce i s-a transmis. În ultimul tur, acesta era lider şi a încetinit, pentru ca Oscar Piastri să-l poate depăşi.

„A fost minunat pentru noi, pentru echipă. Sunt fericit. Este ceea ce ne-am propus, să câştigăm această cursă cu un avans clar. Felicitări lui Oscar, a avut un start extraordinar, m-a depăşit în primul viraj, apoi a câştigat.

Reclamă
Reclamă

Echipa mi-a cerut-o şi eu m-am conformat.

(N.r. Aveţi cele mai rapide maşini) Da, cu siguranţă. De când McLaren a trecut la varianta 2.0, funcţionează foarte bine maşina. Echipa e minunată, a mai avut şi mici erori pe parcurs, dar azi a fost ziua noastră. Sper să mai avem astfel de curse”, a declarat Lando Norris.

Şi Oscar Piastri a oferit prima reacţie, după succesul din Marele Premiu al Ungariei. Acesta a transmis că a visat la acest moment, încă din copilărie, şi le-a mulţumit oficialilor echipei sale pentru că i-au oferit această şansă.

Reclamă

„Un moment special, am visat asta de când eram copil. Un pic complicat, la final, cu schimbarea poziţiilor în cursă. Dar mulţumesc echipei pentru o maşină excepţională, nu pot să le mulţumesc destul pentru că mi-a dat şansa să fiu în Formula 1. Maşina este o bestie, în absolut toate condiţiile. Am controlat cursa, e incredibil să facem asta cu ambele maşini. Sunt incredibil de fericit.

(N.r. Despre ordinele de echipă) Da, am avut perioade când eram nervos. Dar cred că a fost corect ceea ce a făcut echipa, am avut strategii diferite, nu am fost pe cât de rapid mi-am dorit, dar a fost o cursă executată foarte bine de echipă. Mai am lucruri de îmbunătăţit, cu siguranţă, dar echipa îmi dă o maşină excepţională, încerc să-mi fac treaba cât de bine pot”, a declarat şi Oscar Piastri.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

EXCLUSIVPrima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României. Jucătorul care va fi sărit din schemă

15:32

Un nou transfer la CFR Cluj! Jucătorul prezentat oficial de clujeni, după victoria cu Pafos

15:13

EXCLUSIVMarele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid! Anunţul lui Marius Niculae

14:41

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

14:30

VIDEOPrimul antrenament din Marele Premiu al Ţărilor de Jos a fost live în AntenaPLAY!

14:23

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și