Închide meniul

Prinde oferta de neratat a verii, doar în AntenaPLAY

Publicat: 29 iulie 2024, 19:00 / Actualizat: 29 iulie 2024, 20:55

Reclamă
Prinde oferta de neratat a verii, doar în AntenaPLAY

Prinde oferta de neratat a verii, doar în AntenaPLAY

Prinde oferta de neratat a verii, doar în AntenaPLAY

AntenaPLAY lansează o [oferta.antenaplay.ro] ofertă de vară de neratat pentru toți iubitorii de divertisment. Cu promoția [oferta.antenaplay.ro]“Te bucuri de 12 luni și plătești 8”abonații vor avea acces la cele mai populare emisiuni TV, filme cu actori de top, seriale pentru toate gusturile și evenimente sportive. Vezi mai mult din Insula Iubirii, cea mai incendiară emisiune a verii, cu episoade integrale și imagini nedifuzate la TV. Pregătește-te pentru noul sezon al aventurii tale preferate: Asia Express și prinde viteza și adrenalina următoarelor curse de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. În plus, te bucuri de seriale de top și filme cu super actori. AntenaPLAY oferă transmisiuni sportive în fiecare lună, incluzând meciurile echipei naționale de fotbal, Liga Campionilor Asiei, Superliga Greciei, dar și sporturi precum tenis de masă, haltere, înot sau box. Emisiunile Antena sunt și ele în AntenaPLAY, împreună cu conținutul extra la care doar abonații au acces.

Te bucuri de un an întreg de divertisment și plătești doar 8 luni! Abonează-te la platforma online AntenaPLAY în perioada 29 iulie – 31 august 2024, plătești abonamentul de 12 luni cu cardul, pe site*, folosind codul promo de mai jos și beneficiezi de ofertă. Cod promo: VEZIINSULASIASIA. Introdu codul în câmpul de sub abonamentul de 12 luni și bucură-te de beneficiile campaniei.

AntenaPLAY îți aduce cele mai bune emisiuni și evenimente sportive direct pe dispozitivul tău preferat. Grăbește-te, oferta este valabilă doar pentru o perioadă limitată! Pentru mai multe informații și pentru a te abona, vizitează [oferta.antenaplay.ro]oferta.antenaplay.ro

*Oferta este valabilă doar pentru plățile efectuate cu cardul pe site. Termeni și condiții aplicabile.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Hai în AntenaPLAY!

Intră în cont (antenaplay.ro)

Fă-ți cont în AntenaPLAY

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:13

Reacţia de milioane a Simonei Halep, după ce David Popovici a devenit campion olimpic

23:08

„Nu mi-a păsat de medalie!” David Popovici, discurs uriaş cu medalia olimpică de aur la gât: „A fost ca o luptă de câini”

22:57

„Suntem pierduţi!” Ilie Năstase, discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „E prea puţin!”

22:41

FotoIubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

22:35

LIVE TEXTPetrolul – Rapid 1-0. „Lupii” au dat lovitura! Derby de foc pe Ilie Oană

22:27

FotoImagini ISTORICE cu David Popovici la festivitatea de premiere! Momente emoţionante la intonarea imnului. Gest uriaş pe podium

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și