Închide meniul

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 17:36

Reclamă
Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: "Nu sunt adevărate"

Sergio Perez şi Helmut Markp / Profimedia

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor. Mexicanul are parte de un sezon 2024 mult sub aşteptări, iar în ultima periadă s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca austriecii să îl înlocuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, chiar dacă a dezamăgit şi în cursa din Marele Premiu al Belgiei, ultima dinaintea vacanţei de vară, Christian Horner a anunţat că mexicanul va continua la campioana la constructori din ultimele două sezoane.

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, a vorbit despre situaţia mexicanului şi a dezvăluit ce i-a determinat pe austrieci să îl păstreze pe Perez. În perioada următoare, în calendarul Formula 1™ vor avea loc curse pe circuite unde Perez s-a descurcat bine în trecut, iar Red Bull crede foarte mult în constanţă.

„A fost foarte rapid la Spa, terminând pe locul 3 calificările de sâmbătă. Asta i-a permis să plece de pe locul 2 în cursa de duminică (n.r. după penalizarea lui Verstappen) şi, potrivit calculelor noastre, o clasare pe locul 3 era posibilă.

Sergio Perez va continua la Red Bull după pauza de vară pentru că urmează curse unde a fost bun anul trecut şi noi credem în stabilitate. El nu trebuie să fie mai rapid, doar mai constant. El rămâne cea mai bună soluţie a noastră, ţinând cont de alternative”, a spus Helmut Marko, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, austriacul a vorbit şi despre zvonurile apărute în ultima perioadă legate de faptul că americanii de la Liberty Media, proprietarii Formula 1™, ar fi influenţat decizia Red Bull, deoarece Perez reprezintă atracţia principală a Marelui Premiu al Mexicului, care va avea loc în luna octombrie.

„Aceste zvonuri care spun că decizia a fost influenţată de dorinţa Liberty Media de a-l avea pe Sergio Perez la cursa din Mexic nu sunt adevărate. Cu siguranţă că şi ei îl vor la cursa lui de casă, dar deciziile noastre nu se iau în funcţie de preferinţele Liberty Media”, a mai spus Helmut Marko.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 23-25 august, atunci când la Zandvoort va avea loc Marele Premiu al Olandei. Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Todoroski

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și