Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

Publicat: 3 octombrie 2024, 16:47

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

Gigi Becali / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a oprit în turul 2 la Hong Kong 125 Open după un meci de coşmar. A cedat cu 2-6, 1-6 în faţa rusoaicei Anna Blinkova.

AntenaSport Update 3 octombrie

1. Halep, OUT de la Hong Kong

Simona Halep a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei. A câştigat numai trei game-uri în meciul cu Anna Blinkova şi a fost eliminată din turul secund de la Hong Kong. „A fost meciul carierei„, a recunoscut Blinkova.

2. Ianis l-a scăpat de griji pe Gică Hagi

Reclamă
Reclamă

Gică Hagi a reacţionat după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers. „Acum pot să dorm liniştit!„, a glumit „Regele”. Ianis a renunţat la peste 300.000 de euro pentru a face pace cu şefii clubului.

3. Becali schimbă primul 11 la FCSB

Pe as.ro afli şi ce surpriză i-a pregătit Gigi Becali lui Răzvan Lucescu. Apariţie neaşteptată în echipa de start a FCSB-ului pentru duelul cu PAOK, din Europa League.

Reclamă

4. Mbappe a avut un meci de coşmar

Kylian Mbappe a fost de nerecunoscut în eşecul surprinzător suferit de Real Madrid cu Lille, în Champions League. Nu a reuşit nici măcar un şut şi a primit a doua cea mai mică notă!

5. „Câinii” iau cu asalt Arena Naţională

Dinamoviştii pregătesc o atmosferă de senzaţie în derby-ul cu FCSB, de peste două săptămâni. „Câinii” sunt gata să umple Arena Naţională şi visează cu ochii deschişi la o victorie în faţa marii rivale, după aproape 4 ani.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:46

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

20:18

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și