Închide meniul
VIDEO

Alex Ovechkin, pe urmele recordului lui Wayne Gretzky! Câte goluri trebuie să mai înscrie pentru a-l depăşi pe „The Great One”

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2024, 19:04

Reclamă
Alex Ovechkin, pe urmele recordului lui Wayne Gretzky! Câte goluri trebuie să mai înscrie pentru a-l depăşi pe „The Great One

Alex Ovechkin, pe urmele recordului lui Wayne Gretzky! Câte goluri trebuie să mai înscrie pentru a-l depăşi pe "The Great One"

Alex Ovechkin / Profimedia

Alex Ovechkin este pe urmele recordului lui Wayne Gretzky. Căpitanul lui Washington Capitals, al doilea marcator din istoria NHL, a marcat în victoria cu Philadelphia Flyers al doilea gol al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoarea Cupei Stanley din 2018 s-a impus în faţa celor de la Philadelphia Flyers cu 6-3, pe teren propriu, asta după ce, cu 24 de ore mai devreme, Spencer Carbery câştigase şi duelul din deplasare.

Alex Ovechkin, pe urmele recordului lui Wayne Gretzky! Câte goluri trebuie să mai înscrie pentru a-l depăşi pe „The Great One”

Alex Ovechkin a marcat ultimul gol al meciului de la Washington. La 5-3, Flyers forţa un egal, cu 6 oameni în atac şi poarta goală. Lucrurile nu au mers cum trebuie pentru echipa lui John Tortorella, iar Ovechkin a marcat golul cu numărul 855 al carierei.

Acesta a fost al 50-lea gol pe care Ovechkin îl marchează împotriva celor de la Flyers, fiind şi a patra franciză din NHL împotriva căreia înscrie 50 de goluri.

Reclamă
Reclamă

Rusul este la doar 40 de goluri de recordul lui Wayne Gretzky de goluri marcate în NHL. Chiar dacă mulţi au considerat că borna celui poreclit „The Great One” nu va fi depăşită niciodată, Alex Ovechkin are şanse uriaşe să devină cel mai bun marcator din istorie.

Unul dintre susţinătorii lui Ovechkin este chiar Gretzky. Legendarul jucător canadian consideră că este doar o chestiune de timp până când recordul său va fi doborât:

„Oh, cu siguranţă (n.r. va fi doborât). Este doar o chestiune de timp, fie că vorbim de finalul acestui sezon sau de începutul sezonului viitor. E un jucător grozav, un marcator foarte bun”, declara Wayne Gretzky, înaintea acestui sezon, potrivit NHL.com.

Reclamă

Alex Ovechkin: „Gretzky îmi dă mesaje şi îmi spune să nu îmi fac griji”

Şi Ovechkin a vorbit despre susţinerea pe care o are din partea legendarului jucător canadian:

„E cel mai bun jucător din istorie şi este un om deosebit. Mă susţine şi e foarte tare acest lucru. Chiar şi când am o perioadă proastă, îmi dă mesaje şi în spune să nu îmi fac griji, golurile vor veni. E alături de mine”, a spus şi Alex Ovechkin.

După înfrângerea din primul meci, cu New Jersey Devils, Washington Capitals a ajuns la cinci victorii la rând în acest sezon. De partea cealaltă, Flyers stă mult mai rău şi are şase înfrângeri consecutive. Capitals, cu 6 meciuri disputate, este pe locul 3 în Divizia Metropolitană, în timp ce Flyers, cu 7 meciuri în acest sezon, este ultima, în aceeaşi divizie.

Pentru Washington Capitals urmează deplasarea din Florida, pe 27 octombrie, când va juca pe terenul celor de la Tampa Bay Lightning, în timp ce Philadelphia va primi vizita celor de la Minnesota Wild, pe 26 octombrie.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:18

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

13:32

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

13:28

Marius Şumudică, noi detalii despre modul teribil în care a fost tratat de fanii FCSB: „Să ajungi să te scuipe”

13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și