Închide meniul

Cine e milionarul care a ajuns să măture străzi. Viața lui s-a schimbat acum 10 ani după un gest necugetat

Florian Ceafalău Publicat: 6 iunie 2020, 14:38

Reclamă
Cine e milionarul care a ajuns să măture străzi. Viața lui s-a schimbat acum 10 ani după un gest necugetat

Hepta

June 4, 2019 - Mumbai, India - A man stands on a pile up garbage as he collects recyclable material at a garbage dump ahead of World Environment Day at the outskirts of Mumbai, India on 04 June 2019. World Environment Day is the biggest annual event for encouraging worldwide awareness and action to protect our environment and takes place on every 05 June. (Credit Image: © Himanshu Bhatt/NurPhoto via ZUMA Press)

Luis Alberto Lazarte a fost campion mondial la box. Argentinianul a deținut titlul mondial IBF în urmă cu 10 ani, iar viața lui părea ca va fi una linistită până la bătrânețe. Lucrurile nu au fost deloc așa. Acesta a fost implica într-un incident ce avea să îi schimbe viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazarte a boxat pentru titlul mondial de 10 ori în întreaga carieră, și a fost la vremea lui cel mai bătrân deținător de titlu mondial, la 40 de ani. În 2012 însă, Lazarte a avut un meci ce s-a terminat prost. A pierdut, dar nu asta a fost problema. 

Boxerul a provocat o bătaie generală la finalul meciului pierdut, zeci de persoane fiind rănite. Drept urmare, a fost exclus pe viață din box. Cariera lui în box se terminase. De la campion mondial a ajuns să nu mai poată boxa deloc, totul din cauza incidentului creat de el la finalul meciului. Lazarte l-a amenințat cu moartea pe arbitru și apoi și-a instigat prietenii din tribună să sară la bătaie cu echipa adversarului din Filipine.

La 10 ani de la acel incident, Lazarte mătură străzile pentru a putea trăi. Spune că este fericit alături de soție, cu care participă la maratoane, însă de box nu se mai atinge. ”Nu îmi este rușine să dau cu mătura. Rușine este să furi sau să vinzi droguri”, spune acesta.


Sursă foto: Infobae.com

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și