Închide meniul

Cine e milionarul care a ajuns să măture străzi. Viața lui s-a schimbat acum 10 ani după un gest necugetat

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 6 iunie 2020, 14:38

Cine e milionarul care a ajuns să măture străzi. Viața lui s-a schimbat acum 10 ani după un gest necugetat

Hepta

June 4, 2019 - Mumbai, India - A man stands on a pile up garbage as he collects recyclable material at a garbage dump ahead of World Environment Day at the outskirts of Mumbai, India on 04 June 2019. World Environment Day is the biggest annual event for encouraging worldwide awareness and action to protect our environment and takes place on every 05 June. (Credit Image: © Himanshu Bhatt/NurPhoto via ZUMA Press)

Luis Alberto Lazarte a fost campion mondial la box. Argentinianul a deținut titlul mondial IBF în urmă cu 10 ani, iar viața lui părea ca va fi una linistită până la bătrânețe. Lucrurile nu au fost deloc așa. Acesta a fost implica într-un incident ce avea să îi schimbe viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazarte a boxat pentru titlul mondial de 10 ori în întreaga carieră, și a fost la vremea lui cel mai bătrân deținător de titlu mondial, la 40 de ani. În 2012 însă, Lazarte a avut un meci ce s-a terminat prost. A pierdut, dar nu asta a fost problema. 

Boxerul a provocat o bătaie generală la finalul meciului pierdut, zeci de persoane fiind rănite. Drept urmare, a fost exclus pe viață din box. Cariera lui în box se terminase. De la campion mondial a ajuns să nu mai poată boxa deloc, totul din cauza incidentului creat de el la finalul meciului. Lazarte l-a amenințat cu moartea pe arbitru și apoi și-a instigat prietenii din tribună să sară la bătaie cu echipa adversarului din Filipine.

La 10 ani de la acel incident, Lazarte mătură străzile pentru a putea trăi. Spune că este fericit alături de soție, cu care participă la maratoane, însă de box nu se mai atinge. ”Nu îmi este rușine să dau cu mătura. Rușine este să furi sau să vinzi droguri”, spune acesta.


Sursă foto: Infobae.com

Reclamă

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și