Închide meniul

Noi dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher! "Este tratat pentru a reveni la o viaţă mai normală". Ce cadou i-a oferit fiul său

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 8:01

Reclamă
Noi dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher! "Este tratat pentru a reveni la o viaţă mai normală". Ce cadou i-a oferit fiul său

profimediaimages

Mick Schumacher i-a făcut o mare bucurie tatălui său, Michael Schumacher, după ce a debutat oficial în Formula 1

Michael Schumacher este îngrijit într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca. Prietenul fostului mare pilot, Jean Todt, a dat din nou declaraţii optimiste despre recuperarea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Todt crede că Michael Schumacher ar putea reveni la "o viaţă mai normală"

"Sunt foarte discret în legătură cu acest subiect. De la momentul accidentului, a fost tratat pentru a putea reveni la o viaţă mai normală", a spus Todt pentru Ouest France, citată de spaniolii de as.

Todt declarase luna trecută că Michael Schumacher este la curent cu evoluţiile fiului său în cursele auto. "Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face", a spus fostul şef al lui Ferrari.

Todt este convins că Mick Schumacher îi poate călca pe urme tatălui său, de şapte ori campion mondial în Formula 1.

Mick Schumacher, lăudat de fostul şef al lui Michael Schumacher

"Este un copil pe care l-am văzut de când s-a născut. Îmi este foarte drag. Este pasionat de maşini şi de condus. El a demonstrat că are calitățile necesare pentru a profita la maximum de o mașină. Apoi, dacă are mașina pe care au avut-o Grosjean și Magnussen, va avea rezultate comparabile cu aceştia", a mai spus Todt pentru Ouest France.

Reclamă

Finalul de an a fost ideal pentru Mick Schumacher. Acesta i-a dăruit tatălui său primul titlu de campion mondial, în Formula 2, iar vineri a debutat oficial în Formula 1. El a concurat în antrenamentele de la Abu Dhabi, ultimul Mare Premiu al anului, unde a terminat sesiunea pe locul al 18-lea. Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani, va concura de anul viitor pentru echipa Haas şi visează la o primă victorie pe care să i-o dedice tatălui său. 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și