Închide meniul

Roger Federer, reacție de mare campion după ce Nadal i-a egalat recordul. "Este prietenul meu și e o onoare!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 20:16

Reclamă
Roger Federer, reacție de mare campion după ce Nadal i-a egalat recordul. "Este prietenul meu și e o onoare!"

Rafael Nadal, mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer

Roger Federer și Rafael Nadal, în timpul unui meci / Profimedia

Nadal a egalat recordul lui Federer de 20 de turnee de Grand Slam câștigate în carieră. Performanța a fost aplaudată de cel care ocupă locul 4 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, cuvinte de admirație la adresa lui Rafael Nadal

"Am avut mereu un mare respect pentru prietenul meu 'Rafa', atât ca persoană cât și ca sportiv. El a fost cel mai mare rival al meu pe parcursul anilor și cred că ne-am provocat unul pe altul să fim mai buni. Drept urmare, este o mare onoare pentru mine să îl felicit pentru câștigarea celui de-al 20-lea turneu de Grand Slam.

Este cu adevărat uimitor că a câștigat Roland Garros de 13 ori, printre cele mai mari realizări din istoria sportului. Vreau să felicit și echipa lui, pentru că nimeni nu poate face asta singur. Sper că numărul 20 este doar încă un pas în călătoria noastră. Bravo, Rafa. Meriți acest succes!", a postat Roger Federer pe contul său de Twitter.

Federer a avut timp de mai bine de 11 ani mai multe trofee de Grand Slam câștigate în comparație cu Nadal. Elvețianul a câștigat în 2018 ultima competiție majoră. Triumfa atunci la Australian Open.

Reclamă

"Nici măcar nu pot să spun că este un vis că am câștigat din nou aici. Este ceva care nu ar fi putut fi nici în visele mele cele mai frumoase. Sunt foarte fericit, e cel mai important teren pe care am jucat în cariera mea. Am avut acum un nou moment special", a declarat Rafael Nadal după ce l-a învins pe Novak Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu, la pământ într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Vezi toate știrile
Citește și