Închide meniul

Roger Federer, reacție de mare campion după ce Nadal i-a egalat recordul. "Este prietenul meu și e o onoare!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 20:16

Roger Federer, reacție de mare campion după ce Nadal i-a egalat recordul. "Este prietenul meu și e o onoare!"

Rafael Nadal, mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer

Roger Federer și Rafael Nadal, în timpul unui meci / Profimedia

Nadal a egalat recordul lui Federer de 20 de turnee de Grand Slam câștigate în carieră. Performanța a fost aplaudată de cel care ocupă locul 4 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, cuvinte de admirație la adresa lui Rafael Nadal

"Am avut mereu un mare respect pentru prietenul meu 'Rafa', atât ca persoană cât și ca sportiv. El a fost cel mai mare rival al meu pe parcursul anilor și cred că ne-am provocat unul pe altul să fim mai buni. Drept urmare, este o mare onoare pentru mine să îl felicit pentru câștigarea celui de-al 20-lea turneu de Grand Slam.

Este cu adevărat uimitor că a câștigat Roland Garros de 13 ori, printre cele mai mari realizări din istoria sportului. Vreau să felicit și echipa lui, pentru că nimeni nu poate face asta singur. Sper că numărul 20 este doar încă un pas în călătoria noastră. Bravo, Rafa. Meriți acest succes!", a postat Roger Federer pe contul său de Twitter.

Federer a avut timp de mai bine de 11 ani mai multe trofee de Grand Slam câștigate în comparație cu Nadal. Elvețianul a câștigat în 2018 ultima competiție majoră. Triumfa atunci la Australian Open.

Reclamă

"Nici măcar nu pot să spun că este un vis că am câștigat din nou aici. Este ceva care nu ar fi putut fi nici în visele mele cele mai frumoase. Sunt foarte fericit, e cel mai important teren pe care am jucat în cariera mea. Am avut acum un nou moment special", a declarat Rafael Nadal după ce l-a învins pe Novak Djokovic.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și