Închide meniul

„Tupeu inimaginabil!” Revolta „câinilor”, după ce spaniolii au anunțat că revin la Dinamo: „Pregătesc ei ceva!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 9:49

Reclamă
„Tupeu inimaginabil! Revolta „câinilor, după ce spaniolii au anunțat că revin la Dinamo: „Pregătesc ei ceva!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero vrea să revină la Dinamo

Rufo Collado, fostul director sportiv al „câinilor” și omul de încredere al lui Cortacero, a anunțat că se află în România. Mai mult, spaniolii nu renunță la club și își fac planuri mărețe cu echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revoltă la Dinamo! Florin Prunea a dat de pământ cu Cortacero și Collado

„Cât tupeu poți să ai?! Păi, cum vii tu… Cum poți să vii tu în fața echipei, a antrenorilor, nu mai spun în fața suporterilor! Păi, o să se dea drumul la suporteri! Păi, ăștia cred vreodată că vor intra în Stadionul Dinamo? Suporterii?! Păi, eu am avut de-a face cu ei! O au grea! Au un tupeu inimaginabil! Nu au ce să caute ăștia! Ei pregătesc ceva, vor să pună și ei un capac de 2-3 milioane, să dea un tun și să plece.

Ce au făcut ăștia, că au pus în pericol situația echipei de fotbal… Dacă suporterii din țară nu făceau eforturile pe care le fac, echipa dispărea. Cum să vii tu acum, ca să faci ce?! A, păi, ați scos capul când ați văzut că echipa e și aproape de a-și îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare și să intre niște bani din drepturile de televizare că acolo cred eu că… Aici trebuie avut mare grijă!

Revenind la băieții ăștia (n.r. conducătorii spanioli)… O au grea de tot! Mai vedem! Se întorc ca și cum nu s-a întâmplat nimic! E un tupeu inimaginabil!”, a fost reacția categorică a lui Florin Prunea pentru Pro Sport, după anunțul spaniolilor

Revoltă la Dinamo! Pablo Cortacero, al doilea proces pierdut

Fanii speră că este momentul în care ibericul va ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului din „Ştefan cel Mare”. Cortacero a pierdut a doua acţiune deschisă în justiţie împotriva fanilor acţionari din DDB.

Reclamă

Spaniolul solicita să fie repus în fruntea Consiliului de Administraţie, dar nu a achitat nici măcar taxa de timbru. Instanţa i-a anulat cererea.

Şefii lui Dinamo se tem pentru sezonul viitor

Dinamo este aproape să se salveze de la retrogradare, dar conducătorii anunţă clipe grele. Mario Nicolae, managerul general al „câinilor”, e de părere că Dinamo trebuie să treacă printr-o revoluție dacă vrea să supraviețuiască.

„Dacă vom continua la fel, nu știu cum am mai putea să ne salvăm. Jumătate din lot pleacă. Sau jumătate rămâne, dacă vreți pe modul optimist. Nu dăm noi afară, dar vorbim de salarii pe care Dinamo nu și le va mai putea permite, apoi dorința jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu trebuie să intre în al treilea an de suferință, fiindcă ar putea fi fatal. Dacă nu luăm măsuri, să construim sănătos pe un buget mic, dar corect, riscăm colapsul”, a tunat Mario Nicolae, pentru GSP.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și