Închide meniul

„Tupeu inimaginabil!” Revolta „câinilor”, după ce spaniolii au anunțat că revin la Dinamo: „Pregătesc ei ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 9:49

„Tupeu inimaginabil! Revolta „câinilor, după ce spaniolii au anunțat că revin la Dinamo: „Pregătesc ei ceva!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero vrea să revină la Dinamo

Rufo Collado, fostul director sportiv al „câinilor” și omul de încredere al lui Cortacero, a anunțat că se află în România. Mai mult, spaniolii nu renunță la club și își fac planuri mărețe cu echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revoltă la Dinamo! Florin Prunea a dat de pământ cu Cortacero și Collado

„Cât tupeu poți să ai?! Păi, cum vii tu… Cum poți să vii tu în fața echipei, a antrenorilor, nu mai spun în fața suporterilor! Păi, o să se dea drumul la suporteri! Păi, ăștia cred vreodată că vor intra în Stadionul Dinamo? Suporterii?! Păi, eu am avut de-a face cu ei! O au grea! Au un tupeu inimaginabil! Nu au ce să caute ăștia! Ei pregătesc ceva, vor să pună și ei un capac de 2-3 milioane, să dea un tun și să plece.

Ce au făcut ăștia, că au pus în pericol situația echipei de fotbal… Dacă suporterii din țară nu făceau eforturile pe care le fac, echipa dispărea. Cum să vii tu acum, ca să faci ce?! A, păi, ați scos capul când ați văzut că echipa e și aproape de a-și îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare și să intre niște bani din drepturile de televizare că acolo cred eu că… Aici trebuie avut mare grijă!

Revenind la băieții ăștia (n.r. conducătorii spanioli)… O au grea de tot! Mai vedem! Se întorc ca și cum nu s-a întâmplat nimic! E un tupeu inimaginabil!”, a fost reacția categorică a lui Florin Prunea pentru Pro Sport, după anunțul spaniolilor

Revoltă la Dinamo! Pablo Cortacero, al doilea proces pierdut

Fanii speră că este momentul în care ibericul va ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului din „Ştefan cel Mare”. Cortacero a pierdut a doua acţiune deschisă în justiţie împotriva fanilor acţionari din DDB.

Reclamă

Spaniolul solicita să fie repus în fruntea Consiliului de Administraţie, dar nu a achitat nici măcar taxa de timbru. Instanţa i-a anulat cererea.

Şefii lui Dinamo se tem pentru sezonul viitor

Dinamo este aproape să se salveze de la retrogradare, dar conducătorii anunţă clipe grele. Mario Nicolae, managerul general al „câinilor”, e de părere că Dinamo trebuie să treacă printr-o revoluție dacă vrea să supraviețuiască.

„Dacă vom continua la fel, nu știu cum am mai putea să ne salvăm. Jumătate din lot pleacă. Sau jumătate rămâne, dacă vreți pe modul optimist. Nu dăm noi afară, dar vorbim de salarii pe care Dinamo nu și le va mai putea permite, apoi dorința jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu trebuie să intre în al treilea an de suferință, fiindcă ar putea fi fatal. Dacă nu luăm măsuri, să construim sănătos pe un buget mic, dar corect, riscăm colapsul”, a tunat Mario Nicolae, pentru GSP.ro.

 

Recomandări
  • Spaniolii au anunțat că revin la Dinamo
  • Revoltă în rândul „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și