Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB”. Antrenorul oltenilor, şocat de ce a văzut. „Am nevoie de explicaţii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 0:21

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB. Antrenorul oltenilor, şocat de ce a văzut. „Am nevoie de explicaţii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis a reacţionat nervos după înfrângerea Craiovei

Grecul a anunţat că vor exista repercusiuni. Ouzounidis nu înţelege de ce fotbaliştii Craiovei au renunţat la luptă în ultima jumătate de oră. A anunţat că ia în calcul să schimbe total echipa de start în următoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB”

Ouzounidis a şocat şi a declarat că poate apela la juniori în derby-ul cu FCSB, dar şi în finala Cupei României, cu Astra.

Am pierdut toate mingile, nu am fost agresivi. Fac o mare greşeală jucătorii dacă se gândesc că vom câştiga Cupa şi că aşa e totul ok.

Nu a fost fotbal ce am văzut, nu aşa trebuie să jucăm. De ce să distrugem totul în câteva săptămâni? Am nevoie de explicaţii de la jucătorii mei. Mai bine bag echipa a doua cu FCSB. Nu accept aşa ceva!

Nu înţeleg cum au renunţat. Putea să fie 10-0, de ce să renunţe la luptă? Cel mai important e să jucăm ca o echipă şi să dăm totul până la final. Rezultatul poate fi negativ, dar nu înţeleg cum să renunţe la luptă.

Reclamă

Sunt dezamăgit şi de jucătorii cu experienţă. Trebuie să ajute echipa! Pentru mine, dacă jucăm aşa, mai bine folosesc echipa a doua şi în finala Cupei României„, a spus Mainos Ouzounidis după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3.

Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu

Universitatea Craiova a suferit patru eşecuri la rând în Liga 1, situaţie cu care nu s-a mai confruntat până acum. Mai pierduse trei meciuri la rând în 2019. A cedat atunci cu FCSB (0-2), CFR Cluj (0-1) şi Viitorul (1-2).

Eşecul din Bănie, din penultima etapă a play-off-ului, i-a scos definitiv pe olteni din cursa pentru câştigarea titlului. Riscă să nu termine nici măcar pe podium.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri au rămas de disputat în Liga 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și