Închide meniul

Jocurile Olimpice | David Popovici a obţinut calificarea la doar 17 ani. “Rezultat superb pentru nataţia românească”

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:10

Reclamă
Jocurile Olimpice | David Popovici a obţinut calificarea la doar 17 ani. “Rezultat superb pentru nataţia românească

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 metri liber

Facebook Camelia Potec

David Popovici s-a calificat, marţi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el reuşind această performanţă la Campionatul European de nataţie de la Budapesta, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice | David Popovici, al treilea înotător calificat

“Rezultat superb pentru nataţia românească şi pentru sportul din ţara noastră. Înotătorul David Popovici (17 ani) s-a calificat azi dimineaţă la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câştigat seria a şaptea cu timpul de 48,30 s.

Talentat, muncitor şi extrem de ambiţios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 s şi va evolua diseară, de la ora 19:24, în semifinale”, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Jocurile Olimpice | David Popovici, felicitat de Camelia Potec

Camelia Potec, fostă campioană olimpică în proba de 200 de metri liber, l-a felicitat şi ea pe David Popovici.

Reclamă

„David Popovici s-a calificat în această dimineaţă la Jocurile Olimpice de la Tokio la proba de 100 liber cu timpul de 48.30 in cadrul Campionatelor Europene de Nataţie de la Budapesta.

Cu acest timp, David este calificat şi în semifinalele acestei probe la Campionatele Europene de seniori. Felicitări, David şi Adrian! Felicitări întregii echipe! Mult succes în continuare!”, a transmis şefa Federaţiei pe pagina de Facebook.

David Popovici este al treilea înotător român care a obţinut dreptul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Robert Glinţă şi Daniel Martin.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu două zile, delegaţia tricoloră ajunsese la 84 de membri. Echipajele României de 8+1 feminin şi masculin s-au calificat la JO de la Tokyo, după ce au încheiat pe locul 2 în finalele probei, la regata preolimpică de la Lucerna.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și