Închide meniul

Jocurile Olimpice | David Popovici a obţinut calificarea la doar 17 ani. “Rezultat superb pentru nataţia românească”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:10

Jocurile Olimpice | David Popovici a obţinut calificarea la doar 17 ani. “Rezultat superb pentru nataţia românească

David Popovici s-a calificat în finala de la 100 metri liber

Facebook Camelia Potec

David Popovici s-a calificat, marţi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el reuşind această performanţă la Campionatul European de nataţie de la Budapesta, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice | David Popovici, al treilea înotător calificat

“Rezultat superb pentru nataţia românească şi pentru sportul din ţara noastră. Înotătorul David Popovici (17 ani) s-a calificat azi dimineaţă la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câştigat seria a şaptea cu timpul de 48,30 s.

Talentat, muncitor şi extrem de ambiţios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 s şi va evolua diseară, de la ora 19:24, în semifinale”, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Jocurile Olimpice | David Popovici, felicitat de Camelia Potec

Camelia Potec, fostă campioană olimpică în proba de 200 de metri liber, l-a felicitat şi ea pe David Popovici.

Reclamă

„David Popovici s-a calificat în această dimineaţă la Jocurile Olimpice de la Tokio la proba de 100 liber cu timpul de 48.30 in cadrul Campionatelor Europene de Nataţie de la Budapesta.

Cu acest timp, David este calificat şi în semifinalele acestei probe la Campionatele Europene de seniori. Felicitări, David şi Adrian! Felicitări întregii echipe! Mult succes în continuare!”, a transmis şefa Federaţiei pe pagina de Facebook.

David Popovici este al treilea înotător român care a obţinut dreptul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Robert Glinţă şi Daniel Martin.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu două zile, delegaţia tricoloră ajunsese la 84 de membri. Echipajele României de 8+1 feminin şi masculin s-au calificat la JO de la Tokyo, după ce au încheiat pe locul 2 în finalele probei, la regata preolimpică de la Lucerna.

Recomandări
  • David Popovici, la JO
  • Înotătorul român are doar 17 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și