Închide meniul

Ricky Rubio e istorie! A debutat, la 14 ani, direct contra lui Real Madrid!!!

Cătălin Oprișan Publicat: 26 aprilie 2021, 10:54

Reclamă
Ricky Rubio e istorie! A debutat, la 14 ani, direct contra lui Real Madrid!!!

Baloncesto Fuenlabrada

Bassala Bagayoko a debutat cu coș contra lui Real Madrid

Și cum stătea așa și se uita spre banca de rezerve, antrenorul celor de la Fuenlabrada, don Josep Maria Raventos, numai ce-l vede pe Bassala Bagayoko, tânărul de 14 ani și șapte luni, convocat pentru că lotul e subțire rău, decimat de problemele de sănătate. E minutul 7, când copilul e aruncat în luptă, direct contra lui Real Madrid, care are 31 de partide și o singură înfrângere! Ceea ce însemnă un nou record ACB!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă a sezonului 2005/2006, antrenorul Aito Garcia Reneses îl introduce, în Palatul Sporturilor din Granada, pe Ricky Rubio. Viitoarea stea evoluează la Joventut Badalona, are 14 ani și 11 luni. Când Bagayoko calcă pe parchet, recordul legendarului jucător pică. Bassala e născut în Bamako, Mali, pe 10 septembrie 2006, adică în sezonul de debut al baschetbalistului din NBA.

N-a stat mult pe teren. Cu 76 pe spate, a adunat, rapid, două faulturi. Cu 2,07 metri, s-a apărat la Jeff Taylor, apoi la Laprovittola. I-a pus capac lui Poirier. În total, nouă miniute și 11 secunde.  Bagayoko nu era la prima întâlnire cu Real Madrid. Evoluase contra lor în 2019, la Minicopa ”Endesa”. Pe atunci juca la CB Canarias și, contra lui Real Zaragoza, reușise 22 de puncte, 16 recuperări și patru capace. Interesant este faptul că debutul s-a petrecut în sala ”Fernando Martin”, legenda baschetului spaniol, decedat într-un accident de mașină, în decembrie 1989. 

Finalmente, Real Madrid avea să se impună cu 90 la 76. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:14 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și