Închide meniul

Văduva lui Kobe Bryant are conturile pline. Motivul pentru care Vanessa primeşte 200 de milioane de dolari

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 8:01

Reclamă
Văduva lui Kobe Bryant are conturile pline. Motivul pentru care Vanessa primeşte 200 de milioane de dolari

Profimediaimages

Vanessa Bryant va primi 200 de milioane de dolari de la un producător de băuturi sportive

Este vorba de contravaloarea acţiunilor deţinute de Kobe. În 2013, fostul baschetbalist a considerat oportună o investiţie de 5 milioane de dolari. S-a dovedit a fi o mutare genială, iar profitul a fost pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Bryant va încasa 200 de milioane de dolari

Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna, au murit la începutul anului într-un accident de elicopter. Văduva celui care a scris istorie pentru Los Angeles Lakers nu îşi mai doreşte să se implice în afaceri. Prin urmare, îşi doreşte să primească banii pentru acţiunile pe care le avea la diferite companii.

"Am pierdut un prieten apropiat. Kobe era ca un frate pentru mine, iar BodyArmor şi-a pierdut tatăl fondator", a declarat patronul firmei de băuturi sportive, Mike Repole.

Kobe Bryant a câştigat o avere de pe urma baschetului. Din salariu şi contracte de sponsorizare a primit aproximativ 680 de milioane de dolari. În urmă cu 7 ani a fondat şi o companie de investiţii, Bryant Stibel, care are o cifră de afaceri de 2 miliarde de dolari. 

Vanessa este implicată într-un scandal în Statele Unite. A decis să dea în judecată biroul şerifului din Los Angeles, la trei luni după moartea soţului ei.

Reclamă

În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori.

După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și