Închide meniul

Culmea tupeului! I-a luat şapca de pe cap lui Floyd Mayweather! Money s-a luat la bătaie cu Logan şi Jake Paul, înainte de lupta directă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 7:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Culmea tupeului! I-a luat şapca de pe cap lui Floyd Mayweather! Money s-a luat la bătaie cu Logan şi Jake Paul, înainte de lupta directă

Captură Youtube

Floyd Mayweather, scandal cu Logan Paul

Potrivit imaginilor apărute în social media, Mayweather s-a enervat imediat după ce acordase un interviu, după ce fratele lui Logan Paul, Jake, a avut o dispută cu el şi i-a luat şapca de pe cap, după care a încercat să plece. Apoi a inzbucnit o încăierare în care a fost implicat şi Logan Paul şi în care au intervenit mai multe gărzi de corp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather: Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca

“Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca. Există ceva ce se numeşte respect şi ceva ce se numeşte lipsă de respect. Nu voi tolera lipsa de respect”, a declarat Mayweather pentru AFP, după incident.

Floyd Mayweather, în vârstă de 44 de ani, va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu "youtuberul" Logan Paul. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Logan Paul, în vârstă de 26 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22,9 de milioane de persoane care au subscris la el şi peste 5 miliarde de vizionări.

Reclamă

În paralel cu această activitate, Paul este actor şi boxer. El are doar două înfruntări în ring, ambele cu rivalul său de pe Youtube, KSI, în august 2019 şi noiembrie 2019. Prima, considerată la amatori, a fost remiză, iar a doua, la profesionişti, s-a încheiat cu victoria lui Paul.

Mayweather nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și