Închide meniul

Adi Vasile, înainte de dubla lui CSM București cu Esbjerg, pentru final four-ul Ligii Campionilor: ”Ținta noastră e să câștigăm toate trofeele”

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 11:08

  • CSM București luptă cu Esbjerg pentru un loc în Final Four-ul Ligii Campionilor
  • Adi Vasile visează la tripla campionat – Cupa României – Liga Campionilor

Adi Vasile a vorbit înainte de dubla lui CSM București cu Esbjerg, pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. Antrenorul ”tigroaicelor” visează la tripla campionat – Cupa României – Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM e calificată direct în sferturile Ligii și a aflat recent că va da piept cu fosta adversară din grupe a Rapidului. Esbjerg s-a impus în fața lui Brest, cu 28-25 și 27-24, în optimi.

Adi Vasile, înainte de dubla lui CSM București cu Esbjerg, pentru Final Four-ul Ligii Campionilor

”Este un sfert de finală în care trebuie să jucăm un handbal total. Toate meciurile împotriva lui Esbjerg pe care le-am jucat în ultimele sezoane au fost extrem de echilibrate şi orice detaliu a contat. Acest lucru se accentuază si mai mult într-o dublă pentru accederea în Final 4.

Reclamă

Ca abordare cred că trebuie să folosim foarte eficient fiecare zi până la startul primului meci şi să fim bine ancoraţi în realitatea din teren a meciurilor în sine. Trebuie să avem capacitatea de a nu pierde niciodată imaginea de ansamblu şi lupta pentru soluţii.

Ăsta este visul şi ţinta noastră şi i-am dat viu grai în interiorul nostru încă din prima săptămână de pregătire a sezonului. Ne reamintim asta ori de câte ori este momentul potrivit. Se apropie finalul sezonului, ne-am calificat deja în primul Final 4 (Cupa României) şi ne dorim să o facem şi în al doilea. Ajunşi şi în cel din Liga Campionilor cred că şansele şi încrederea în noi o să fie la cote mari”, a spus Adi Vasile, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Programul lui CSM București și al Rapidului, în sferturile Ligii Campionilor

Partida tur a dublei cu Esbjerg va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 17:00, în Danemarca, în timp ce returul se va desfășura pe 7 mai, de la aceeași oră, la București.

Cealaltă echipă a României prezentă în sferturi, Rapid, se va duela cu Vipers, câștigătoarea en-titre, pentru un loc în Final Four. Meciul tur este programat pe data de 30 aprilie, de la 15:00, la București, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 6 aprilie, de la ora 17:00, în Norvegia.

Celelalte meciuri din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin sunt Ferencvaros – Metz și Odense – Gyor.

Reclamă 4 / 0/3

CSM București a mai întâlnit-o pe Esbjerg și anul trecut, tot în sferturile de finală. Atunci, danezele au avut câștig de cauză, după un duel dramatic, scor 53-52 la general.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana