Închide meniul

CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea 21-27. "Tigroaicele", calificare cu mari emoţii! Cristina Neagu a fost în zi de graţie. Cu cine se duelează în "sferturile" Ligii Campionilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 martie 2021, 15:52

CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea 21-27. "Tigroaicele", calificare cu mari emoţii! Cristina Neagu a fost în zi de graţie. Cu cine se duelează în "sferturile" Ligii Campionilor

profimediaimages.ro

Cristina Neagu, MVP în CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea

Handbalistele antrenate de Adi Vasile veneau după o victorie clară în meciul tur, 33-24, însă vâlcencele au jucat cu mult curaj, fiind conştiente că este un meci de totul sau nimic. Formaţia lui Florentin Pera a avut un avans de 7 goluri şi era cu gândul la sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, bucureştencele au gestionat mult mai bine finalul de joc şi au obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei, pe care au câştigat-o în 2016, după ce au învins-o pe Gyor, la loviturile de departajare.

Cristina Neagu, MVP-ul meciului

Cristina Neagu a fost din nou MVP şi le-a blocat "remontada" adversarelor. Starul de la CSM a marcat 11 goluri. În urma acestei prestaţii, Neagu a ajuns la cota 100 în actuala ediție a Ligii Campionilor, fiind golghetera competiției.

În următorul meci din cea mai importantă competiţie intercluburi, Neagu&co vor fi faţă în faţă cu rusoaicele de la ȚSKA Moscova, care au trecut în optimile de finală cu Krim Ljubljana. Meciul tur va avea loc pe teren propriu, la Bucureşti, iar returul la Moscova. 

Adi Vasile: "A fost un meci cu totul altfel"

Antrenorul CSM Bucureşti recunoaşte superioritatea adversarelor, însă se bucură pentru felul în care elevele sale au gestionat finalul partidei. 

Reclamă

"A fost un meci cu totul altfel. Avem maturitatea să gestionăm un meci în care nu iese ce ne dorim. E greu să ştiu ce se îmnâtmplă în mintea fiecăruia. Un avantaj de 9 goluri e greu să nu îl simţi ca un avantaj. Mă bucur că am gestionat bine finalul de meci.

Când adversarul are minute bune de joc, începi să te stresezi. Văd în faţa ochilor CSM Bucureşti şi echipa naţională. Trebuie să fim conştienţi de lupta care urmează. O să fie nevoie de sacrificii şi sper să ne vedem la Tokyo." a declarat Adi Vasile la DigiSport. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și