Închide meniul

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27 | Campioana României a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a „tigroaicelor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 18:44

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27 | Campioana României a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a „tigroaicelor

Cristina Neagu şi coechipierele de la CSM Bucureşti, eliminate din sferturile Ligii Campionilor

Esbjerg - CSM Bucureşti 27-27 / Hepta

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. Campioana României la handbal feminin a obţinut doar o remiză în Danemarca, în manşa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Învinse la un singur gol în Sala Polivalentă, fetele lui Adi Vasile au ratat calificarea la Turneul Final Four al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună marcatoare a partidei au fost Breistol, 9 goluri, pentru Team Esbjerg. Cristina Neagu a marcat de şapte ori pentru CSM Bucureşti, dar nu şi-a putut ajuta echipa să rămână în cursa pentru trofeu. În tur, Team Esbjerg s-a impus la Bucureşti la limită, cu 26-25.

Esbjerg – CSM Bucureşti 27-27. Româncele s-au oprit în sferturile Ligii Campionilor

Cristina Neagu, golgeter al Ligii Campionilor înaintea acestui meci, încheie participarea în competiţie cu un total de 110 goluri, anunţă news.ro.

Danezele se alătură la Turneul F4 de la Budapesta echipelor Metz Handball, Gyor ETO, cu Crina Pintea în lot, şi Vipers. Gyor ETO a eliminat Brest (21-21, 35-23), Vipers s-a impus în faţa celor de la Krim (32-25, 33-24), iar Metz Handball s-a calificat fără să joace sferturi, după eliminarea din competiţie a echipei ruse Rostov-Don.

În faza grupelor, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 5, dar nu a mai disputat meciuri în play-off, adversara din Rusia, ŢSKA Moscova, fiind eliminată din competiţie, la fel ca în cazul celor de la Rostov-Don, astfel că CSM a ajuns direct în sferturile de finală.

Reclamă

CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four la exact şase ani distanţă de când cucerea trofeul, în 8 mai 2016. Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în 4-5 iunie, cu semifinalele programate în prima zi.

CSM Bucureşti s-a calificat de trei ori la Turneul F4, iar prima dată a şi câştigat trofeul (2016), performanţă urmată de două medalii de bronz (2017 şi 2018). Deţinătoarea Ligii Campionilor este Vipers Kristiansand.

„Tigroaicele”, eşec incredibil în manşa tur

Româncele au avut o şansă uriaşă de a se impune în Sala Polivalentă, în manşa tur, dar au făcut o eroare inexplicabilă. „Tigroaicele” au fost conduse cu 7-3 şi 10-5 în prima repriză, dar au reuşit să reducă din diferenţă până la pauză. După primele 30 de minute scorul era 12-9 în favoarea lui Esbjerg.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana României a avut o revenire senzaţională în repriza secundă, cu ajutorul Cristinei Neagu. Starul lui CSM a înscris golul cu care echipa antrenată de Adi Vasile a restabilit egalitatea, 24-24, cu două minute înainte de final.

Bucureştencele au avut o şansă uriaşă să câştige partida, mai ales după ce Frafjord a fost eliminată 2 minute. Cu 14 secunde înainte de final, mingea a ajuns în posesia lui CSM. Totuşi, Amorim a văzut poarta goală şi a încercat o aruncare de la mare distanţă. Din păcate, portarul lui Esbjerg a revenit la timp între buturi şi a prins cu uşurinţă. Eroarea făcută de handbalista din Brazilia a fost inexplicabilă.

La ultimul atac, danezele au reuşit să profite de o eroare în defensiva CSM-ului. Ingstad a marcat şi a stabilit rezulatul final, 26-25 pentru Esbjerg.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și