Închide meniul

Gabriela Szabo a fost dată afară de la CSM București! Cutremur la vicecampioana României: „A ratat obiectivele!”. Anunțul lui Nicușor Dan

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 14:38

Gabriela Szabo a fost dată afară de la CSM București! Cutremur la vicecampioana României: „A ratat obiectivele!. Anunțul lui Nicușor Dan

Gabriela Szabo a fost demisă de la CSM București

Gabriela Szabo, în timpul unei conferințe de presă / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gabriela Szabo a fost dată afară de la CSM București. Anunțul a fost făcut de Primarul Capitalei, Nicușor Dan. Edilul a explicat că managementul clubului a avut o abordare defectuoasă, din cauza căreia echipa a ratat atât titlul de campioană, cât și calificarea în „Final 4”-ul Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma sezonului ratat al celor de la CSM București, Gabriela Szabo, care ocupa postul de director general al clubului, a fost demisă.

Gabriela Szabo a fost dată afară de la CSM București

Nicușor Dan a explicat cum a fost luată decizia respectivă, care a șocat lumea handbalului românesc. Primarul Capitalei a vorbit despre „decizii pripite și fără consultare” luate de fosta mare atletă a României, din cauza cărora activitatea sportivă de la CSM București n-a funcționat în condiții optime.

În plus, Nicușor Dan a precizat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea de la CSM București.

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți.

Reclamă

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive).

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București.”, a anunțat Nicușor Dan, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor pentru a 7-a oară în carieră

Vestea demiterii Gabrielei Szabo a venit la scurt timp după anunțul că Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor la handbal feminin pentru a 7-a oară în carieră.

Jucătoarea de la CSM București a avut o reacție de mare campioană după ce EHF a publicat echipa sezonului 2021/2022.

Cristina Neagu a scris istorie în handbalul românesc și european, după ce a bifat cea de-a 7-a apariție în „All-Star Team” din Liga Campionilor.

Neagu a oferit o primă reacție în mediul online, spunând că este extrem de mândră pentru performanța sa extraordinară:

„Este întotdeauna o mândrie să-ți fie recunoscută munca! Este pentru a 7-a oară când sunt aleasă în echipa ideală a Ligii Campionilor! Mulțumesc tuturor celor care m-au votat și mulțumesc mai ales celor care sunt alături de mine necondiționat!”, a scris Cristina Neagu, pe contul de Instagram.

Reclamă

Rapid a câștigat Liga Florilor, după o luptă nebună cu CSM București

Rapid a cucerit cel de-al 7-lea titlu din istoria clubului. Echipa din Giulești nu mai ridicase trofeul din 2003 și avea nevoie de o victorie, în ultima etapă din Liga Florilor, pentru a da startul distracţiei.

Angoleza Azenaide Carlos a făcut spectacol în meciul cu Râmnicu Vâlcea. A marcat 17 goluri din 22 de aruncări. În celălalt meci, CSM Bucureşti a învins-o cu 33 la 29 pe Minaur Baia Mare.

În urma rezultatelor, Rapid Bucureşti are 69 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti are 68, astfel că titlul naţional revine formaţiei din Giuleşti, campioana din 2021 este vicecampioană, iar podiumul este completat de SCM Râmnicu Vâlcea 55.

Rapid Bucureşti devine campioană după 19 ani, fiind al 6-lea titlu naţional din propriul palmares, după cele din 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003.  Rapid va evolua sezonul viitor şi în Liga Campionilor, competiţie în care are şanse la wild-card şi vicecampioana CSM Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și