Închide meniul

Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor pentru a 7-a oară în carieră: „Este întotdeuna o mândrie!”. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 13:40

Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor pentru a 7-a oară în carieră: „Este întotdeuna o mândrie!. Hai, România! În fiecare zi

Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor

Cristina Neagu, în timpul unui meci disputat de CSM București / Hepta

Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor la handbal feminin pentru a 7-a oară în carieră. Jucătoarea de la CSM București a avut o reacție de mare campioană după ce EHF a publicat echipa sezonului 2021/2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a scris istorie în handbalul românesc și european, după ce a bifat cea de-a 7-a apariție în „All-Star Team” din Liga Campionilor.

Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor pentru a 7-a oară în carieră

Neagu a oferit o primă reacție în mediul online, spunând că este extrem de mândră pentru performanța sa extraordinară:

„Este întotdeauna o mândrie să-ți fie recunoscută munca! Este pentru a 7-a oară când sunt aleasă în echipa ideală a Ligii Campionilor! Mulțumesc tuturor celor care m-au votat și mulțumesc mai ales celor care sunt alături de mine necondiționat!”, a scris Cristina Neagu, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial)

Interul stânga de la CSM București a fost ales în All-Star Team pentru a şaptea oară, în urma voturilor exprimate de fani. Cristina s-a mai aflat în echipa ideală în 2015, 2016, 2017, 2018, 2020 și 2021.

„Da, vedeți bine! Cristina Neagu a fost inclusă pentru a 7-a oară în echipa All-Star Team, acolo unde îi este locul! Felicitări, Cris!”, a fost mesajul postat de CSM București.

Reclamă 4 / 0/3

Laura Glauser (Györi Audi ETO KC), Sanna Solberg-Isaksen (Team Esbjerg), Stine Oftedal (Györi Audi ETO KC), Nora Mørk (Vipers Kristiansand), Angela Malestein (FTC-Rail Cargo Hungaria), Linn Blohm (Györi Audi ETO KC), Kari Brattset Dale (Györi Audi ETO KC) şi Pauletta Foppa (Brest Bretagne Handball).

Antrenorul sezonului a fost ales pentru a cincea oară Ambros Martin (Györi Audi ETO KC). El a mai primit această distincție şi în perioada 2015-2018.

Rapid a câștigat Liga Florilor, după o luptă nebună cu CSM București

Rapid a cucerit cel de-al 7-lea titlu din istoria clubului. Echipa din Giulești nu mai ridicase trofeul din 2003 și avea nevoie de o victorie, în ultima etapă din Liga Florilor, pentru a da startul distracţiei.

Angoleza Azenaide Carlos a făcut spectacol în meciul cu Râmnicu Vâlcea. A marcat 17 goluri din 22 de aruncări. În celălalt meci, CSM Bucureşti a învins-o cu 33 la 29 pe Minaur Baia Mare.

În urma rezultatelor, Rapid Bucureşti are 69 de puncte, în timp ce CSM Bucureşti are 68, astfel că titlul naţional revine formaţiei din Giuleşti, campioana din 2021 este vicecampioană, iar podiumul este completat de SCM Râmnicu Vâlcea 55.

Rapid Bucureşti devine campioană după 19 ani, fiind al 6-lea titlu naţional din propriul palmares, după cele din 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003.  Rapid va evolua sezonul viitor şi în Liga Campionilor, competiţie în care are şanse la wild-card şi vicecampioana CSM Bucureşti.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală din Liga Campionilor pentru a 7-a oară în carieră
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și