Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului, reacție dură la adresa Cristinei Neagu: „E un bun național? Toate trofeele le-a luat pentru ea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 17:54

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului, reacție dură la adresa Cristinei Neagu: E un bun național? Toate trofeele le-a luat pentru ea!”

Liderul galeriei Rapidului, reacție dură la adresa Cristinei Neagu

Cristina Neagu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Liderul galeriei Rapidului a avut o reacție dură la adresa Cristinei Neagu. În timpul partidei CSM București – Rapid București, 31-24, din optimile Cupei României, fanii echipei oaspete au înjurat-o pe Cristina Neagu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meci, Cristina Neagu și-a exprimat nemulțumirea despre scandările pe care galeria Rapidului le-a avut la adresa sa.

Liderul galeriei Rapidului, reacție dură la adresa Cristinei Neagu

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a avut o reacție dură la adresa Cristinei Neagu, considerând inadmisibil faptul că CSM București este susținută din bani publici.

„De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu?

Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele, pe care le-a luat, le-a luat pentru ea.

Reclamă

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta, dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte.

Cristina Neagu a început. Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureştean.

Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunţa la tertipurile lor comuniste faţă de clubul Rapid şi nu numai.

Reclamă 4 / 0/3

Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că joacă cu arbitri, iar noi nu acceptăm acest lucru”, a declarat Liviu Ungurean, pentru orangesport.ro.

Cristina Neagu: „Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic!”

„Știți foarte bine ce fel de galerie este… Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor (n.r. – FCSB)… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor (…)

Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu, la finalul partidei cu Rapid.

Constantin Din condamnă galeria Rapidului

„Federația Română de Handbal susține încurajarea echipelor favorite în spirit de fair-play, așa cum se anunță la începutul fiecărui meci.

Persoanele care înțeleg sportivitatea și rivalitatea în termeni de respect și civilizație promovează pentru generațiile viitoare o educație sănătoasă și cu efecte sociale benefice.

Comportamentele jignitoare, agresive și antisociale vor fi sancționate ferm, conform legilor și regulamentelor aplicabile. Indiferent de echipa cu care se asociază persoanele care insultă, amenință, înjură sau au un comportament lipsit de fair-play în orice formă de manifestare, acestea vor avea interdicție în sălile unde se joacă handbal, iar cluburile vor răspunde pentru faptele acelor persoane asociate lor.

Reclamă

Excesele care depășesc limitele de decibeli și poluarea fonică prin orice mijloace se interzic cu desăvârșire, incluzând vuvuzelele, zgomotele puternice produse de tobe și alte instrumente utilizate pentru a crea o atmosferă toxică.

Ne delimităm categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, jucătoare emblematică a handbalului românesc și condamnăm ferm limbajul jignitor, insultător și agresiv, pe care dorim să-l eliminăm din sălile unde se joacă handbal”, a declarat Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal, conform paginii oficiale a FRH.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și