Închide meniul

Sonia Seraficeanu, după ce a marcat 7 goluri în România – Serbia 37-28: „Am dat 7 din 7, bravo mie!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 22:21

Sonia Seraficeanu, după ce a marcat 7 goluri în România – Serbia 37-28: „Am dat 7 din 7, bravo mie!

Sonia Seraficeanu, după ce a marcat 7 goluri în România - Serbia 37-28: "Am dat 7 din 7, bravo mie!"

România, la Campionatul Mondial - Facebook FR Handbal

Sonia Seraficeanu a fost în culmea fericirii după ce a marcat 7 goluri în România – Serbia 37-28, meci care ne-a adus calificarea matematică în grupele principale ale Campionatului Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Extrema dreaptă de la Bistriţa a fost depăşită la capitolul goluri marcate doar de jucătoarea meciului, Eliza Buceschi (8). Sonia a anunţat că meciul Serbiei cu Danemarca (21-25) a fost o lecţie pentru tricolore.

Sonia Seraficeanu, după ce a marcat 7 goluri în România – Serbia 37-28: „Am dat 7 din 7, bravo mie!”

„Nici eu nu mă aşteptam. Am crezut în mine, asta e tot ce contează. Că am dat şapte din şapte bravo mie (râde). Contează cel mai mult mentalitatea cu care porneşti înainte de ziua meciului şi în ziua meciului.

Fiecare adversar trebuie să fie tratat cu aceeaşi valoare. Nu contează cu cine joci. Cum s-a întâmplat cu Serbia şi Danemarca. Nimeni nu se aştepta ca Danemarca să fie condusă 50 de minute.

Cu siguranţă au fost nişte momente magice pentru fete. Au muncit foarte mult şi eu mă bucur foarte mult că pot să le iau puţin din amintirile şi din emoţiile de atunci. Fetele sunt obişnuite cu sala, sunt mai dezinvolte, e altă atmosferă aici. Asta încerc să fac şi eu.

Reclamă

Acest meci era foarte important. Trebuia victorie clară, suntem conştiente că Danemarca este un adversar de un alt calibru. După cum am spus, o luăm de la zero. Meciul are 60 de minute, nu ştim niciodată ce se întâmplă”, a spus Seraficeanu, citată de fanatik.ro.

România, victorie cu Serbia la Campionatul Mondial

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Herning, în al doilea meci din grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial. Căpitanul Cristina Neagu, care a reluat antrenamentele după accidentarea la genunchi, nu a intrat nici în acest meci.

Pentru România au marcat Buceschi 8 goluri, Seraficeanu 7, Dincă 4, Pintea 4, Laslo 4, Popa 2, Ostase 2, Dindiligan 2, Gogîrlă 2, Bazaliu 1, Bucur 1. Din echipa Serbiei s-au remarcat Jovovic 5 şi Janjusevic 5.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa tricoloră ar urma să joace în grupa principală III, cu meciuri programate în 7, 9 şi 11 decembrie. Sferturile de finală vor avea loc 12-13 decembrie, semifinalele în 15 decembrie, iar finalele pentru medalii în 17 decembrie.

Palmaresul naţionalei României la Mondiale include patru medalii: aur – 1962, argint – 1973, 2005, bronz – 2015. La ediţia din 2021, România s-a clasat pe locul 13, iar titlul mondial a revenit Norvegiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și