Închide meniul

Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 20:57

Reclamă
Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale

Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad!

Lăcrămioara Perijoc / Profimedia

Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! Sportiva din România a reușit o performanță uimitoare și va lupta pentru marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcrămioara Perijoc a învins-o în semifinale, cu decizie unanimă, pe irlandeza Niamh Fay. Sâmbătă, în finală, sportiva tricoloră o va înfrunta pe reprezentanta Serbiei, Sara Cirkovic.

Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad!

Lăcrămioara Perijoc (30 de ani) are în palmares un titlu de campioană europeană (2019) şi unul de vicecampioană mondială (2022), iar la Joxcurile Europene 2023 a fost medaliată cu argint, notează news.ro.

„Luptă pentru titlul continental!

Lăcărmioara Perijoc e în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad.
Românca a câștigat semifinala cu reprezentanta Irlandei, Niamh Fay, în limitele categoriei 54 kg. Lăcrămioara s-a impus cu decizie unanimă și o va întâlni sâmbătă, în ultimul act, pe reprezentanta gazdelor, cap de serie numărul 1, Sara Cîrkovic.

Reclamă

Felicitări, Lăcrămioara! Succes în finală! Felicitări, antrenorilor Mihaela și Adrian Lăcătuș!”, au publicat oficialii de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, după performanța româncei.

Lăcrămioara Perijoc îşi propune să cucerească aurul olimpic la Paris

„A fost minunat, acesta este cuvântul. Am avut parte de o competiţie perfectă, şi nu doar prin prisma faptului că am obţinut acest rezultat, din toate punctele de vedere. Cum m-am simţit, cum s-a desfăşurat acolo. Chiar am fost în starea aia de flow, mi-a plăcut foarte mult.

Acestea sunt Jocuri Europene, nu se compară cu Olimpiada mare, dar sunt un criteriu pe care ne putem baza pentru Olimpiada mare.

Reclamă 4 / 0/3

La noi, pe box, la fete, Europa este cea mai tare. Sunt sportive şi pe celelalte continente, dar Europa este cea mai tare la noi, la fete.

Chiar sper la o medalie şi să fie cât mai strălucitoare. Nu am zis că o să vin cu medalia de aur garantat, pentru că este un drum foarte lung până acolo. În primul rând trebuie să mă menţin sănătoasă, să mă pregătesc foarte bine. Este un obiectiv realizabil. Nu consider că dacă îmi setez acest obiectiv (n.r.: aurul la Jocurile Olimpice 2024) nu pot să îl îndeplinesc.

Cu siguranţă putea să iasă medalia de aur şi la Jocurile Europene, dar n-a fost să fie. Sunt foarte mulţumită, nu sunt supărată că nu am luat aurul, dar da, îl puteam lua. Nu era imposibil. Mi-am dorit să iau aurul de când am plecat, ăsta era scopul meu final”, a declarat Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și