Închide meniul
Video

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 19:57

Reclamă

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei

Momentul în care Andreea Cotruţa o ia în braţe pe Nina Sterckx / captura AntenaPLAY

Moment emoţionant la festivitatea de premiere a probei de 59 de kilograme de la Campionatele Europene de haltere! Andreea Cotruţa, care a cucerit bronzul în proba de aruncat, 59 kg, a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timp ce concura. Scena superbă a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nina Sterckx a obţinut argintul la smuls, dar în timpul probei de aruncat i s-a făcut rău. A primit îngrijire de urgenţă şi, din fericire, şi-a revenit. Ea a apărut la festivitatea de premiere, acolo unde a urcat pe podium. A primit medalia de argint obţinută la smuls.

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei!

Andreea Cotruţa a luat-o în braţe şi a pupat-o pe podium, la festivitatea de premiere, pe Nina Sterckx. Românca a făcut un gest superb pentru concurenta din Belgia, încurajând-o după ce s-a prăbuşit în timpul probei şi a primit îngrijiri medicale.

Belgianca şi-a revenit, din fericire, iar la festivitatea de premiere a apărut vizibil marcată de cele întâmplate.

Momentul teribil, în care belgianca a căzut în timp ce concura, s-a petrecut în timpul probei de aruncat, 59 de kilograme. Andreea Cotruţa a cucerit bronzul în această probă, reuşind să ridice 118 kilograme.

Reclamă

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! O concurentă s-a prăbuşit în timp ce concura! Două românce au fost martore

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! Nina Sterckx, halterofilă belgiană, care concura în proba de 59 de kilograme, s-a prăbuşit în timp ce ridica o halteră. Momentul a fost în AntenaPLAY.

Nina Sterckx a primit îngrijiri medicale, iar staff-ul s-a asigurat că nimeni nu putea să vadă agonia prin care trecea halterofila. În proba de 59 de kilograme au concurat şi româncele Andreea Cotruţa, care a luat bronzul la smuls, şi Marinela Moroşan.

Nina Sterckx avusese o evoluţie foarte bună până în acel moment. La smuls ea încheiase proba pe locul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Din fericire, Nina Sterckx şi-a revenit şi a putut urca pe podium după ce s-a încheiat proba. Ea s-a şi luat în braţe şi s-a pupat cu halterofila din România pe podium.

În proba de 59 de kilograme au concurat Andreea Cotruţa şi Marinela Moroşan. Andreea Cotruţa a cucerit bronzul la stilul aruncat.

Andreea Cotruţa, medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere! Românca a făcut show LIVE în AntenaPLAY

Andreea Cotruţa a obţinut o medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere, în proba de 59 de kilograme! Românca de 20 de ani a obţinut medalia de bronz la aruncat. La total, ea s-a clasat pe locul 4, după ce în proba de smuls a încheiat competiţia pe locul 5. Proba a fost în AntenaPLAY.

Marinela Moroşan a concurat şi ea în proba de 59 de kilograme. Ea a terminat pe 10 la total.

Mihaela Cambei a cucerit trei medalii de aur la categoria 49 de kilograme, stabilind un nou record european la total (199 kg) şi un nou record european la U23, la aruncat (109 kg). Tot în prima zi, Mădălina Miron a obţinut medalia de bronz la stilul aruncat.

Prima ediţie a Campionatelor Europene de haltere a avut loc în 1896. Întrecerea de la Sofia este a 102-a şi va avea şi un invitat special, Statele Unite ale Americii.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și