Închide meniul
Video

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 19:57

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei

Momentul în care Andreea Cotruţa o ia în braţe pe Nina Sterckx / captura AntenaPLAY

Moment emoţionant la festivitatea de premiere a probei de 59 de kilograme de la Campionatele Europene de haltere! Andreea Cotruţa, care a cucerit bronzul în proba de aruncat, 59 kg, a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timp ce concura. Scena superbă a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nina Sterckx a obţinut argintul la smuls, dar în timpul probei de aruncat i s-a făcut rău. A primit îngrijire de urgenţă şi, din fericire, şi-a revenit. Ea a apărut la festivitatea de premiere, acolo unde a urcat pe podium. A primit medalia de argint obţinută la smuls.

Moment emoţionant la festivitatea de premiere! Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe belgianca ce s-a prăbuşit în timpul probei!

Andreea Cotruţa a luat-o în braţe şi a pupat-o pe podium, la festivitatea de premiere, pe Nina Sterckx. Românca a făcut un gest superb pentru concurenta din Belgia, încurajând-o după ce s-a prăbuşit în timpul probei şi a primit îngrijiri medicale.

Belgianca şi-a revenit, din fericire, iar la festivitatea de premiere a apărut vizibil marcată de cele întâmplate.

Momentul teribil, în care belgianca a căzut în timp ce concura, s-a petrecut în timpul probei de aruncat, 59 de kilograme. Andreea Cotruţa a cucerit bronzul în această probă, reuşind să ridice 118 kilograme.

Reclamă

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! O concurentă s-a prăbuşit în timp ce concura! Două românce au fost martore

Moment dramatic la Campionatele Europene de haltere! Nina Sterckx, halterofilă belgiană, care concura în proba de 59 de kilograme, s-a prăbuşit în timp ce ridica o halteră. Momentul a fost în AntenaPLAY.

Nina Sterckx a primit îngrijiri medicale, iar staff-ul s-a asigurat că nimeni nu putea să vadă agonia prin care trecea halterofila. În proba de 59 de kilograme au concurat şi româncele Andreea Cotruţa, care a luat bronzul la smuls, şi Marinela Moroşan.

Nina Sterckx avusese o evoluţie foarte bună până în acel moment. La smuls ea încheiase proba pe locul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Din fericire, Nina Sterckx şi-a revenit şi a putut urca pe podium după ce s-a încheiat proba. Ea s-a şi luat în braţe şi s-a pupat cu halterofila din România pe podium.

În proba de 59 de kilograme au concurat Andreea Cotruţa şi Marinela Moroşan. Andreea Cotruţa a cucerit bronzul la stilul aruncat.

Andreea Cotruţa, medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere! Românca a făcut show LIVE în AntenaPLAY

Andreea Cotruţa a obţinut o medalie de bronz la Campionatele Europene de Haltere, în proba de 59 de kilograme! Românca de 20 de ani a obţinut medalia de bronz la aruncat. La total, ea s-a clasat pe locul 4, după ce în proba de smuls a încheiat competiţia pe locul 5. Proba a fost în AntenaPLAY.

Marinela Moroşan a concurat şi ea în proba de 59 de kilograme. Ea a terminat pe 10 la total.

Mihaela Cambei a cucerit trei medalii de aur la categoria 49 de kilograme, stabilind un nou record european la total (199 kg) şi un nou record european la U23, la aruncat (109 kg). Tot în prima zi, Mădălina Miron a obţinut medalia de bronz la stilul aruncat.

Prima ediţie a Campionatelor Europene de haltere a avut loc în 1896. Întrecerea de la Sofia este a 102-a şi va avea şi un invitat special, Statele Unite ale Americii.

Reclamă
Recomandări
  • Moment emoţionant la festivitatea de premiere!
  • Andreea Cotruţa a luat-o în braţe pe Nina Sterckx

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:57 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 UPDATEAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și