Închide meniul

New Jersey Devils, prima echipă cu patru victorii în noul sezon de NHL, după 3-0 cu Utah HC

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 16:41

Reclamă
New Jersey Devils, prima echipă cu patru victorii în noul sezon de NHL, după 3-0 cu Utah HC

New Jersey Devils, prima echipă cu patru victorii în noul sezon de NHL, după 3-0 cu Utah HC

Profimedia

New Jersey Devils a devenit prima echipă cu patru victorii în noul sezon de NHL, după 3-0 cu Utah HC. Meciul a avut loc marți, la Newark.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seamus Casey, Stefan Noesen şi Nico Hischier au marcat golurile ”diavolilor”.

New Jersey Devils, prima echipă cu patru victorii în noul sezon de NHL, după 3-0 cu Utah HC

Devils şi-a egalat cel mai bun debut de sezon al său, cu patru victorii şi un eşec, din stagiunea 2018-2019, notează agerpres.ro.

De partea cealaltă, Utah HC, echipă relocată din Arizona (Arizona Coyotes), a egalat debutul avut de o debutantă, cu trei victorii consecutive, reuşit de Vegas Golden Knights în sezonul 2017-2018.

Campioana Florida Panthers a obţinut o victorie în deplasare, 4-3 cu Boston Bruins.

Reclamă
Reclamă

Rezultatele de marţi din NHL:

Jessica Campbell a scris istorie în NHL

Jessica Campbell, antrenoare secundă la Kraken, a devenit prima femeie care este antrenor secund full-time la o echipă din NHL. Asistenta antrenorului Dan Blysma se ocupă de jocul de atac al formaţiei din Seattle, dar şi de powerplay.

Colaborarea dintre Blysma şi Campbell datează încă din 2022, atunci când cei doi au stat pe banca celor de la Coachella Valley timp de două sezoane, echipa din AHL afiliată celor de la Seattle Kraken.

După ce şi-a încheiat cariera de jucătoare în 2017, fostă campioană mondială la U18 cu Canada în 2010 la o academie din British Columbia, după care a ajuns în Suedia, la Malmo, alături de Peter Elander, antrenorul care a adus medalia de aur pentru echipa feminină de hochei la Jocurile Olimpice din 2006 de la Torino.

Reclamă

După experienţa din Suedia, Jessica Campbell a revenit în America de Nord, acolo unde a antrenat mai mulţi jucători din NHL tehnici de powerskating. În sezonul 2021/22, Campbell a ajuns în Germania, acolo unde s-a alăturat celor de la Nurnberg.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

19:01

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United: „Nimeni nu e în siguranță!”

19:00

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 0-0! „Finala” pentru EURO 2025, în Giuleşti! Duel „de foc” pentru naţionala lui Pancu

18:57

„Se bat patronii pentru titlul de antrenorul anului!” Arlauskis, comparaţie incredibilă între Gigi Becali şi Mihai Rotaru

18:51

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute”

18:44

Un jucător din Liga 1, inclus în topul celor mai promiţători tineri din lume! Împarte lista cu Lamine Yamal

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și