Închide meniul
VIDEO

Danemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 19:45

Reclamă
Danemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei

Danemarca - Canada e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii Canadei, la Campionatul Mondial de hochei / Profimedia

Meciul Danemarca – Canada 1-5 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Starurile din NHL, în frunte cu Connor Bedard şi John Tavares, nu au avut o misiune atât de uşoară pe cât o arată scorul, dar au reuşit să obţină a doua victorie de la Campionatul Mondial de hochei din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceva mai devreme, Slovacia şi Kazahstan au oferit şi ele un meci spectaculos. Slovacii s-au impus cu 6-2, într-un meci care s-a putut vedea LIVE în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI AICI MECIURILE DE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HOCHEI

Danemarca – Canada 1-5 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Final! Danemarca – Canada 1-5. 

Reclamă
Reclamă 4

3/3 Min. 19:39: Danemarca – Canada 1-5! Cu câteva secunde înainte de final, starul lui Los Angeles King, Pierre-Luc Dubois, a marcat ultimul gol al meciului, în powerplay.

3/3 Min. 18:00: Danemarca – Canada 1-4! Dawson Mercer a marcat cu poarta goală, după ce danezii au forţat pe final de meci.

3/3 Min. 01:52: Danemarca – Canada 1-3! Connor Bedard a înscris al doilea gol al meicului de la Praga.

Reclamă

2/3 Min. 06:15: Danemarca – Canada 1-2! Wesje a redus din diferenţă.

1/3 Min. 15:25: Danemarca – Canada 0-2! Canadienii au profitat de omul în plus şi au majorat diferenţa prin Dylan Cozens, jucătorul lui Buffalo Sabres.

1/3 Min. 02:24: Danemarca – Canada 0-1! Connor Bedard, starul celor de la Chicago Blackhawks, a deschis scorul în meciul cu Danemarca.

Update: A început meciul dintre Danemarca şi Canada.

Slovacia – Kazahstan a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

UPDATE: Slovacia s-a impus cu scorul de 6-2!

UPDATE: Slovacia conduce cu scorul de 4-1, după două reprize de joc!

Danemarca – Canada

Înainte de această partidă, Danemarca și Canada au câte 3 puncte în Grupa A de la turneul final. Cele două selecționate se luptă pentru calificarea în sferturi, astfel că duelul se anunță a fi unul incendiar.

Naționala din America de Nord pornește ca mare favorită la acest duel, însă nici danezii nu trebuie subestimați.

În primul duel de la Campionatul Mondial, Canada a reușit să învingă Marea Britanie cu scorul de 4-2. De cealaltă parte, Danemarca s-a impus cu 5-1 în fața echipei naționale din Austria.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și