Închide meniul

Ronnie O`Sullivan, cuvinte uriaşe pentru Mark Williams, după finala de la Tour Championship: „Dacă ar face asta, ar fi numărul 1”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 13:33

Reclamă
Ronnie O`Sullivan, cuvinte uriaşe pentru Mark Williams, după finala de la Tour Championship: „Dacă ar face asta, ar fi numărul 1

Ronnie O`Sullivan, cuvinte mari pentru Mark Williams, cel care l-a învins la Tour Championship

Ronnie O`Sullivan şi Mark Williams, înainte de finala Tour Championship - Profimedia Images

Ronnie O`Sullivan a avut numai cuvinte uriaşe pentru Mark Williams. Galezul l-a învins pe Ronnie în finala Tour Championship, cu un sever 10-5, după ce a câştigat ultimele şapte frame-uri ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Williams a avut parte de un turneu perfect, început cu un joc câştigat în decisiv în faţa lui Tom Ford, în urma unui break absolut senzaţional. Au urmat victorii cu cei mai buni trei jucători ai lumii, 10-4 cu Judd Trump, 10-5 cu Mark Allen şi 10-5 cu Ronnie O`Sullivan.

Ronnie O`Sullivan, cuvinte uriaşe pentru Mark Williams, cel care l-a învins clar în finala Tour Championship

Ajuns la 49 de ani, colegul din clasa 92 al lui Ronnie e la un nivel ridicat chiar înainte de Campionatul Mondial de la Crucible. „Racheta” susţine că dacă rivalul său s-ar antrena mai mult, ar fi cel mai bun jucător al lumii.

„A fost cel mai constant jucător în ultimii 5 ani. Felul în care lovește bila, foarte rar îl vezi să facă un meci slab. Felul în care a jucat în această săptămână și în această seară, e atât de talentat. E mai bun ca niciodată.

Pare atât de puternic. Am încercat, am dat totul pentru a rămâne în meci, dar e atât de consistent și puternic. Îl poți învinge într-o sesiune, dar dacă nu îți menții snookerul la un nivel ridicat te va mânca de viu. Am crezut că am fost destul de bun să câștig 5 frame-uri.

Reclamă

Dacă și-ar dedica viața snookerului ar fi numărul 1 în lume, dar nu face asta. Îi place să joace golf, să se relaxeze, să se bucure de viață. Nu se descurcă rău pentru cineva care se joacă de-a sportul. A meritat să câștige, e probabil cel mai talentat jucător pe care l-am văzut”, a spus englezul, citat de eurosport.ro.

Mark Williams – Ronnie O`Sullivan 10-5

„The Welsh Potting Machine” pierduse 22 dintre ultimele 24 de partide disputate împotriva „Rachetei”, dar şi-a dominat rău rivalul în finala Tour Championship, acolo unde a câştigat ultimele 7 frame-uri ale ultimului act.

Ronnie a avut şi el moment său de magie. Condus cu 3-1, acesta a câştigat 4 frame-uri consecutive, în numai 37 de minute. Rolurile celor doi s-au inversat în sesiunea de seară, una în care Mark a fost cel care a dominat finala.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Mark Williams, acesta a fost cel mai bun snooker arătat de la finala Campionatului Mondial din 2018 până acum. Asta i-a adus şi un premiu total de 150.000 de lire sterline, dar şi al 26-lea trofeu de puncte al carierei şi al doilea al sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și