Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 noiembrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 17:37 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 0:38

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 22 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat de pe primul loc la EURO 2024, după ce a învins Elveţia. A fost sărbătoare naţională pe Arena Naţională.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 22 noiembrie 2023

1. SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ PE ARENĂ

A fost sărbătoare pe Arena Naţională. „Tricolorii” s-au bucurat alături de cei peste 50 de mii de fani pentru calificarea la EURO 2024. Ianis Hagi nu s-a dezlipit de steagul României. „Este ce mai mare realizare din carierele noastre„, a spus căpitanul Stanciu.

2. DAVID POPOVICI, ÎN ANTENAPLAY

Reclamă
Reclamă 4

2. David Popovici e gata să scrie din nou istorie pentru România la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, care vor fi pe AntenaPLAY. Competiţia va avea loc între 5 şi 10 decembrie, la Otopeni.

3. ROMÂNIA ÎŞI AŞTEAPTĂ ADVERSARII

România a încheiat strălucitor campania de calificarea la EURO 2024. A învins Elveţia şi va fi în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor. Mbappe, Kane sau Cristiano Ronaldo pot ieşi în calea naţionalei lui Edi Iordănescu.

Reclamă

4. LIGA CAMPIONILOR ASIEI, ÎN ANTENAPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv pe AntenaPLAY. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

5. SCANDAL MONDIAL

Tot pe AS.ro vezi scandalul monstru dintre Lionel Messi şi starul de la Real Madrid, Rodrygo. Balonul de Aur i-a dat o palmă peste ceafă brazilianului. Campioana mondială s-a impus cu 1-0 în faţa Braziliei, chiar pe Maracana.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și