Închide meniul
Video

Lee Hammond promite că îl aduce pe Conor McGregor în România! Victorie senzaţională în gala iFight Heroes, „Bătălie în Pandemie”, la debutul în MMA. „Nu mi-e frică de Dracula”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 14:54

Reclamă

Lee Hammond promite că îl aduce pe Conor McGregor în România

iFight Heroes

„Nu a fost o luptă uşoară, niciodată nu este uşor. Există emoţii înainte de lupte. A fost bine pentru mine azi şi sunt foarte fericit. K.O în prima rundă, la sol. Am lansat câteva lovituri puternice. L-am urmărit, am venit prin spatele lui şi am lansat lovituri foarte bune”, a spus Hammond, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee Hammond, victorie la debut în MMA. E partenerul de antrenament al lui Conor McGregor

Hammond este partenerul de antrenament al lui Conor McGregor de mai mulţi ani. Înainte de debutul în MMA, în gala iFight Heroes, „Bătălie în Pandemie”, Lee avea 15 victorii din 20 de lupte la amatori, 11 din ele venind prin finalizare. Acesta promite că îl va aduce în România şi pe celebrul campion poreclit „The Notorious”, care este bun prieten cu Ion Pascu, cel care a pus mâna pe centura iFight Heroes.

„Este prima oară când sunt în România şi mi-a plăcut ospitalitatea pe care toată lumea mi-a arătat-o. Promotorii au fost foarte aproape de mine şi au avut grijă de mine toată săptămâna. De-abia aştept să revin în România! Voi reveni aici în martie, când voi lupta din nou. Antrenorul meu a mâncat mâncare românească şi a zis că este foarte bună. Voi mânca şi eu zilele următoare.

Îl voi întreba pe Conor dacă vine în România şi sunt sigur că va veni. Îi place să cunoască noi culturi, să vadă locuri noi. Va fi fericit să vină aici. E bun prieten şi cu Pascu şi sunt sigur că va veni aici curând. Îi voi spune că este o ţară frumoasă, cu oameni buni şi că promotorii m-au tratat foarte bine”, a mai spus Lee Hammond.

Fostul campion mondial la amatori, Lee Hammond, nu se teme de nimeni, nici măcar de Dracula. „Nu mi-e frică de Dracula, poate voi ajunge în Transilvania. Am văzut toate filmele cu el când eram mic”, a încheiat Lee Hammond.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și