Închide meniul
Video

Spectacol total la festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023! Imagini inedite de la ceremonia din Qatar

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 17:16

Reclamă

Spectacol total la festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023

Lusail Stadium, în timpul festivităţii de deschidere a Cupei Asiei 2023 / Captură Antena Sport

A fost spectacol total la festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023! Înainte de primul meci de la turneul final continental al Asiei, cel dintre Qatar şi Liban, care va fi LIVE în AntenaPLAY de la ora 18:00, a avut loc festivitatea de deschidere a turneului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Qatar a organizat şi Cupa Mondială din 2022, iar organizatorii nu au dezamăgit. Festivitatea de deschidere a Cupei Asiei a fost LIVE în AntenaPLAY.

Spectacol total la festivitatea de deschidere a Cupei Asiei 2023!

„Ceremonia de deschidere a Cupei Asiei 2023 din Qatar nu este un simplu eveniment, ci este o celebrare a fotbalului cu un mesaj puternic despre respect şi celebrarea diferenţelor frumoase dintre noi”, au anunţat organizatorii.

Cei mai importanţi artişti din Qatar şi din regiune au adus la viaţă o fabulă celebră în Asia, „Capitolul pierdut al lui Kelileh şi Demneh”.

Spectacolul pirotehnic a fost şi el la înălţime. Imagini superbe au putut fi surprinse cu Lusail Stadium, arena care a găzduit şi finala Cupei Mondiale din 2022, câştigată de Argentina în faţa Franţei, la loviturile de departajare. La festivitate a fost prezent şi Gianni Infantino, preşedintele FIFA.

Reclamă
Reclamă 4

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Reclamă

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

  • Japonia – 3
  • Coreea de Sud – 5.5
  • Australia – 7.5
  • Iran – 8
  • Arabia Saudită – 9
  • Qatar – 12
  • Emiratele Arabe Unite – 26
  • Uzbekistan – 29
  • Iraq – 34
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

10:50

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

10:30

LIVE VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e ACUM, LIVE în AntenaPLAY

10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și