Închide meniul
VIDEO

Iordania – Qatar 1-3, în AntenaPLAY! „Magicianul” Akram Afif, hat-trick în finală. Qatar a câştigat Cupa Asiei 2023

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 19:10

Reclamă
Iordania – Qatar 1-3, în AntenaPLAY! „Magicianul Akram Afif, hat-trick în finală. Qatar a câştigat Cupa Asiei 2023

Iordania - Qatar 1-3, în AntenaPLAY! "Magicianul" Akram Afif, hat-trick în finală. Qatar a câştigat Cupa Asiei 2023

Akram Afif, hat-trick în finala Cupei Asiei / Profimediaimages

Iordania – Qatar 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Qatar a câştigat Cupa Asiei 2023, după ce Akram Afif a reuşit un hat-trick. Starul Qatarului a marcat de fiecare dată din penalty şi a devenit erou naţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Afif a făcut câte un număr de magie după fiecare gol înscris de la 11 metri. Cu golurile din finală a ajuns la 8 reuşite la acest turneu final. A devenit golgheterul Cupei Asiei.

Iordania – Qatar 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Update 19.40: Imagini de colecţie de la festivitatea de premiere!

Update 19.25: A început festivitatea de premiere. Poate fi văzută acum, în AntenaPLAY.

Min. 90+17: Iordania – Qatar 1-3! Final de meci. Qatar a câştigat Cupa Asiei!

Reclamă

Min. 90+4: Iordania – Qatar 1-3! Hat-trick Afif din penalty! A înscris din nou şi Qatar nu mai are cum să rateze trofeul.

Min. 72: Iordania – Qatar 1-2! Akram Afif a marcat din nou, după un penalty acordat cu VAR. A înscris şi a încercat din nou numărul de magie. Afif este golgheterul Cupei Asiei acum, cu 7 goluri.

Min. 67: Iordania – Qatar 1-1! Al Naimat a preluat mingea în careu şi a şutat în forţă. A marcat pentru a patra oară la această ediţie a Cupei Asiei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză. Qatar o conduce pe Iordania, graţie golului marcat de Akram Afif.

Min. 21: Iordania – Qatar 0-1! Afif a deschis scorul din penalty, în finala Cupei Asiei. A avut un moment de magie imediat după ce a înscris. Afif are 6 goluri în 7 meciuri la acest turneu final.

Min. 20: Penalty pentru Qatar! Afif a reuşit o cursă superbă şi a putut fi oprit doar prin fault de Nasib!

Min. 1: A început finala Iordania – Qatar!

Update 16.55: Atmosferă spectaculoasă înainte de startul finalei.

Iordania este marea surpriză a acestui turneu final şi, cel mai probabil, una din marile surprize din istoria competiţiei. Fără prea multe şanse acordate înaintea debutului la Cupa Asiei, selecţionata pregătită de Hussein Ammouta a scris istorie şi a ajuns pentru prima oară în ultimul act.

Iordania s-a calificat de pe locul 3 în optimile de finală, cu o singură victorie (4-0 cu Malaezia), dar cu un rezultat surprinzător în a doua etapă a grupelor: 2-2 cu Coreea de Sud.

Reclamă

După un meci nebun cu Irak în optimi, Iordania a învins şi Tadjkistan în sferturi, pentru a produce marea surpriză în semifinale, atunci când a învins Coreea de Sud cu 2-0. Marcatorii celor două goluri au fost Al Naimat şi Al-Tamari.

De partea cealaltă, Qatar, ţara gazdă, revine în ultimul act al Cupei Asiei, la cinci ani distanţă de la momentul în care a cucerit în premieră trofeul. La ediţia din 2019, Qatar o învingea pe Japonia în ultimul act, scor 3-1.

La ediţia din acest an, Qatar a încheiat pe primul loc Grupa A, cu 9 puncte, fără să primească gol de la Liban, Tadjikistan şi China. A urmat apoi victoria cu Palestina din optimi, după care s-a impus cu mari emoţii în faţa Uzbekistanului, la loviturile de departajare. Calificată în semifinale, Qatar a trecut de Iran la capătul unui meci nebun, scor 3-2.

Marea finală a Cupei Asiei 2023 se va juca pe Lusail Stadium, arena de 89.000 de locuri care a găzduit şi finala Cupei Mondiale din 2022. La ediţia din acest an, Lusail Stadium a mai găzduit meciul de deschidere dintre Qatar şi Liban, câştigat de ţara gazdă cu 3-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și