Închide meniul

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Cine este marea favorită la câștigarea trofeului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 12:20

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Cine este marea favorită la câștigarea trofeului

Cotele pentru Cupa Asiei 2023

Cupa Asiei / Profimedia

Avem cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Specialiștii au analizat echipele naționale care se luptă pentru câștigarea competiției, care va începe pe data de 12 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spectacolul de la Cupa Asiei din Qatar va începe cu partida dintre țara gazdă și Liban, care este programat vineri, de la ora 18:00. Toate meciurile de la Cupa Asiei 2023 se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Cotele pentru Cupa Asiei 2023, care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Japonia este marea favorită

Potrivit specialiștilor, echipa națională din Japonia este văzută drept marea favorită la câștigarea trofeului. Selecționata niponă a câștigat trofeul pentru ultima dată în anul 2011, după o finală cu Australia, încheiată cu scorul de 1-0, după prelungiri. În lotul actual al Japoniei se află mai mulți jucători care sunt legitimați la echipe importante din Europa. Printre aceștia se numără: Takefusa Kubo (Real Sociedad), Kaoru Mitoma (Brighton) sau Waturo Endo (Liverpool).

De cealaltă parte, o cotă bună pentru câștigarea trofeului are și Coreea de Sud, națională care are în componență adevărate vedete care joacă la echipe mari din Europa, cum ar fi Heung-Min Son (Tottenham) sau Kim Min-jae (Bayern Munchen).

Selecționata sud-coreeană a câștigat primele două ediții ale acestei Cupe, din 1956 și 1960. În acea perioadă formatul competiției era unul diferit. În cadrul Cupei jucau doar 4 echipe naționale, care făceau parte dintr-o singură grupă.

Reclamă

Campioana en-titre, Qatar, care este și țara gazdă, așa cum a fost menționat anterior, este văzută abia a 6-a favorită la ridicarea trofeului. În ediția precedentă, din 2019, națioanala qatareză a învins-o pe Japonia, în finală, cu scorul de 3-1.

Iată toate cotele pentru câștigarea Cupei Asiei din 2023:

Celelalte echipe naționale care fac parte din această competiție au o cotă mai mare de 40 la câștigarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluire incredibilă înainte de Cupa Asiei 2023

Dezvăluire incredibilă înainte de Cupa Asiei 2023! A dat mită o avere ca să devină selecţioner şi să-i ia locul lui Marcelo Lippi. Fostul selecţioner al naţionalei Chinei, Tie Li, aflat în detenţie provizorie pentru corupţie, a declarat că a plătit aproape 400.000 de euro pentru a obţine nominalizarea sa în funcţie în ianuarie 2020. Asian Cup Qatar 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 12 ianuarie – 10 februarie

În aceste mărturii, difuzate marţi, într-un documentar al televiziunii publice CCTV, tehnicianul de 46 de ani a afirmat că a contribuit la trucarea unor meciuri pe când era antrenor la o echipă de club.

”Regret enorm. Ar fi trebui să rămân cu picioarele pe pământ şi să urmez calea corectă. Sunt unele lucruri, care, la vremea aceea, erau practici obişnuite în fotbal”, a mărturisit Li, cu un aer vinovat.

În ianuarie 2020, când i-a succedat italianului Marcello Lippi în funcţia de selecţioner, fostul jucător al echipei Everton declarase că a realizat ”unul dintre cele mai mari visuri” ale vieţii sale.

Pentru a-şi realiza acest vis, Li a explicat în documentar că a cerut clubului la care era antrenor, Wuhan Zall, să intervină în favoarea sa la Federaţia Chineză de Fotbal (CFA).

Conform celor declarate, clubul, căruia Tie Li îi promisese că va returna favoarea, a vărsat două milioane de yuani (255.000 de euro) mită lui Xuyuan Chen, preşedintele CFA în acel moment.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și