Închide meniul
VIDEO

A înscris în finala Cupei Asiei şi a făcut un moment de magie chiar pe teren! Imagini colosale cu „eroul” Qatarului, Akram Afif

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2024, 17:56

Reclamă
A înscris în finala Cupei Asiei şi a făcut un moment de magie chiar pe teren! Imagini colosale cu „eroul Qatarului, Akram Afif

Akram Afif a înscris în finala Cupei Asiei şi a făcut un moment de magie chiar pe teren

Akram Afif, după ce a marcat în Iordania - Qatar / Colaj Profimediaimages

Akram Afif a înscris în finala Cupei Asiei şi a făcut un moment de magie chiar pe teren! Atacantul de 27 de ani al lui Al-Sadd a făcut show în meciul Iordania – Qatar, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 20 al finalei, Afif a avut o cursă de senzaţie şi a putut fi oprit doar prin fault de Nasib. Degeaba au cerut jucătorii Iordaniei verificarea fazei cu ajutorul sistemului VAR. „Centralul” partidei a arătat direct punctul de la 11 metri.

Akram Afif a înscris în finala Cupei Asiei şi a făcut un moment de magie chiar pe teren

Cel mai bun marcator al Qatarului şi-a asumat răspunderea execuţiei penalty-ului. A fost la un pas să rateze. L-a învins totuşi pe Abu Layla şi a înscris pentru a 6-a oară la turneul final. L-a egalat astfel pe golgheterul competiţiei, Aymen Hussein.

După ce deschis scorul în finală, Afif s-a descătuşat. A făcut, sub privirile tuturor, un moment de magie. A scos din jambiere un cartonaş pe care era imaginea lui. Ce a urmat a stârnit amuzamente.

Atacantul cotat la 4.5 milioane de euro trece prin cel mai bun moment al carierei. Până să ajungă la Al Sadd, a jucat şi în Europa pentru Eupen, Villarreal şi Sporting Gijon.

Reclamă

Până să ajungă în finala Cupei Asiei, Qatar le-a eliminat pe Palestina (optimi de finală), Uzbekistan (sferturi de finală) şi Iran (semifinale).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și