Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că este leneşă şi intră cu noroi în casă, umilit într-un hotel de lux: „Pur şi simplu m-a zăpăcit!”

Reclamă

Publicat: 28 iunie 2022, 16:46

Bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că este leneşă şi intră cu noroi în casă, umilit într-un hotel de lux: „Pur şi simplu m-a zăpăcit!”

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

Hepta

Sergiu Scărlătescu, un fost jucător de la Dinamo şi care lucrează într-o multinaţională în Germania, a făcut dezvăluiri savuroase despre Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scărlătescu a povestit o întâmplare fabuloasă cu soţul Sânzianei Buruiană. Totul s-a petrecut într-un hotel de lux din Austria, acolo unde bărbatul a trecut printr-un moment umilitor.

Sergiu Scărlătescu, dezvăluiri despre Nicolae Zuluf

Însă o chestie amuzantă care m-a zăpăcit, pur și simplu, s-a întâmplat în cantonament în Austria, într-o perioadă de pregătire. Fostul meu coleg Zuluf era la recepția hotelului, unde s-au întâmplat următoarele: Zuluf, dorind să își ridice cheia de la recepționeră, îi spune: «Please, my key!»

Recepționera răspunde: «Your room number, Sir». Iar Zuluf, foarte pedant, îi spune «Zuluf!». Recepționera: «No, no, Sir! Your room number!» Iar Zuluf: «Yes, Yes! ZU – LUF» (râde). Și acum râd când îmi amintesc!„, a spus Sergiu Scărlătescu într-un interviu acordat gsp.ro.

Sânziana Buruiană, acuzată de Nicolae Zuluf, soţul ei, că este leneşă

Nicolae Zuluf a lansat, în trecut, acuzaţii surprinzătoare la adresa mamei copiilor lui. Acesta a dezvăluit că Sânziana intră cu noroi în casă şi că este leneşă.

Reclamă

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, declara Nicolae Zuluf despre Sânziana Buruiana.

Nicolae Zuluf, scandal monstru după botezul fiicei sale

În luna iulie 2021, Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au botezat-o pe fiica lor cea mică, Antonia. Evenimentul nu a fost însă pe măsura aşteptărilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fotbalist a reacţionat dur la adresa rudelor sale, care nu au luat parte la botezul micuţei Antonia, pregătit cu mult fast. A închiriat o limuzină decorată cu un milion de cristale, iar botoşeii şi suzeta copilului aveau pietre preţioase.

„Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: ‘Bine, stați acasă, ce să vă fac?’ N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a spus acesta la Antena Stars.

Recomandări
  • Sergiu Scărlătescu, dezvăluiri fabuloae despre Nicolae Zuluf
  • Cum a fost umilit într-un hotel de lux

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și