Închide meniul
Foto

Calvarul prin care a trecut Leonard Doroftei în România! Motivul pentru care a plecat, de fapt, în Canada

Publicat: 12 iunie 2024, 12:14

Reclamă
Calvarul prin care a trecut Leonard Doroftei în România! Motivul pentru care a plecat, de fapt, în Canada

Calvarul prin care a trecut Leonard Doroftei în România

Leonard Doroftei, în timpul unui interviu

Leonard Doroftei a dezvăluit calvarul prin care a trecut în perioada în care locuia în România. „Moşul” a transmis că a simţit nevoia să plece definitiv din ţară, pentru a-şi găsi liniştea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada în 2019, alături de familie. Acesta este căsătorit cu Monica, femeia care îi este alături de 30 de ani, şi au împreună trei copii: Vanessa, Alexandru şi Adrian (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu familia lui Leonard Doroftei).

Calvarul prin care a trecut Leonard Doroftei în România

Leonard Doroftei s-a lovit de mai multe probleme în România şi a ales să părăseasca ţara în urmă cu cinci ani, după ce a fost numit chiar şi „cerşetor”. Acesta a dezvăluit că în perioada în care locuia în ţară, nu avea deloc linişte şi suferea de insomnii.

Totodată, Leonard Doroftei a transmis că soţia i-a fost aproape în perioada dificilă pe care a traversat-o, mărturisind că a luat decizia de a pleca din România nu pentru a fugi de probleme, ci pentru că avea nevoie de o schimbare.

„N-am emigrat. Am plecat cu contract de muncă prima dată, să fac box. După ce mi-am încheiat cariera, m-am întors acasă. N-am fugit din România, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Am avut nevoie de ceva, mă afundam, simţeam pe zi ce trece că totul era împotriva mea.

Reclamă
Reclamă 4

15 ani, cât am stat în România, nu am dormit o noapte. A fost foarte greu, nu ştiu cum m-a suportat soţia în toată perioada asta. Mi-am plăcut să stau între oameni. (N.r. Ţi-ai neglijat familia) Da, pierdeam prea mult timp în cârciumărie. Au fost reproşuri, dar nu cu ţipete, au fost reproşuri frumoase, noi ne sfătuim, asta e frumos la noi. Nici ea nu ţipă, nici eu”, a declarat Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast.

Leonard Doroftei, detalii neştiute despre femeia care i-a schimbat radical viaţa

Leonard Doroftei a oferit detalii neştiute despre femeia care i-a schimbat radical viaţa. Fostul campion mondial a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţia, cu care este împreună de 32 de ani.

Leonard Doroftei a dezvăluit cum a reacţionat atunci când şi-a întâlnit pentru prima dată soţia. Acesta a transmis că a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci nu s-au mai despărţit niciodată.

Reclamă

„M-am ridicat de pe fotoliu şi m-am dus direct la ea ‘Bună, ce faci, cum te cheamă’. A fost prima persoană cu care am procedat în felul acesta. (N.r. Ea ce a zis?) Era ruşinoasă! Nebunule! M-am speriat şi am văzut ochii ăia verzi. Atracţie la prima vedere. Avea 18, 19 ani când am cerut-o, în 1994.

(N.r. Ce i-ai făcut de vorbeşte aşa frumos despre tine) Nu intrăm în detalii. I-am făcut copii frumoşi, ce să-i fac. Aşa a vrut Dumnezeu. (N.r. Nu te uiţi la bani când îi iei soţiei ceva) Nu, niciodată, nici nu se compară. M-a susţinut în absolut tot, am luat deciziile împreună, dacă greşim, greşim noi.

(N.r. Copiii te ascultă mai mult pe tine sau pe ea) Pe amândoi, sunt ok. Mai mult vorbesc cu mama lor, au petrecut mai mult timp cu ea, eu am fost cârciumar, mi-a plăcut cârciumăria„, a declarat Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și