Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte, care este locuieşte în SUA

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 19:14

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte, care este locuieşte în SUA

Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam l-a lăudat la scenă deschisă pe Dumitru Stângaciu / Antena Sport

Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Helmut Duckadam. Este vorba de Brigitte Duckadam, fiica din prima căsătorie a lui Helmut Duckadam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Duckadam este stabilită în SUA şi nu este cunoscută în spaţiul public din România. Chiar dacă părinţii săi au divorţat, Brigitte are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA CEA MARE A LUI HELMUT DUCKADAM)

Cât de frumoasă este fiica cea mare a lui Helmut Duckadam

Brigitte Duckadam este căsătorită şi are un băieţel. Într-un interviu rara acordat în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam a vorbit despre perioada în care tatăl său a câştigat Cupa Campionilor în 1986.

Când eram mică, tata îmi spunea că sunt un fel de mascotă a echipei. Colegii lui îi spuneau că dacă nu mă aduce la stadion vor pierde meciurile. Devenise o superstiţie”, spunea, în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam.

Cum arată acum soţia lui Helmut Duckadam. E cu 20 de ani mai tânără decât el

Alexandra, soţia lui Helmut Duckadam, este cu 20 de ani mai tânără decât „eroul de la Sevilla”, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să trăiască o adevărată poveste de dragoste, începută cu nunta ce a avut loc în 2007.

Reclamă

Ajunsă acum la 44 de ani, Alexandra întoarce privirile la toate evenimentele la care participă alături de celebrul ei soţ. Actuala soţie a lui Duckadam i-a fost însă alături şi în perioada cea mai grea din viaţă, în care s-a luptat cu grave probleme de sănătate.

Cei doi au împreună un copil, iar Helmut mai are încă doi, Robert şi Brigitte, din prima căsnicie. Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani. Ruptura s-a produs la numai un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Dacă la vremea respectivă, în 2007, s-a zvonit că Alexandra l-ar fi ales de soţ pe Duckadam pentru situaţia lui financiară, legendarul portar a ţinut să dea detalii care contrazic această teorie. Cei doi au trăit o perioadă din salariul Alexandrei şi din pensia de 1800 de lei a lui Helmut. Alexandra a fost cea care l-a încurajat în acea perioadă, după nuntă, şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Reclamă 4 / 0/3

„N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, atunci când am plecat, în 2003. Când m-am însurat cu Alexandra, nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, a spus, în trecut, Duckadam, la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și