Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Elena l-a cucerit definitiv pe fostul mare campion român

Publicat: 29 ianuarie 2024, 9:19

Reclamă
Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute. Elena l-a cucerit definitiv pe fostul mare campion român

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute

Lucian Bute, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă Elena Bute, soţia lui Lucian Bute. Cei doi trăiesc de 18 ani o poveste de dragoste şi sunt de nedespărţit. S-au mutat definitiv în Canada şi şi-au deschis mai multe afaceri în Montreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (43 de ani) s-a căsătorit în 2013 cu marea lui dragoste. Cei doi au făcut o nuntă ca în poveşti la Castelul Cantacuzino din Buşteni. Au împreună doi copii.

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Lucian Bute

Fostul mare pugilist a anunţat, în dese rânduri, că şi-a găsit fericirea alături de Elena. Românca este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Pe soția mea Elena am cunoscut-o în România. Puteam să mă căsătoresc cu o canadiancă, dar tot româncele mi-au fost mai dragi. Suntem fericiți, avem doi copii sănătoși„, declarase Lucian Bute, pentru gsp.ro.

O parte dintre banii câştigaţi în box de Lucian Bute au fost investiţi în mai multe afaceri imobliare din Montreal, de care se ocupă şi Elena Bute.

Reclamă

Am businessul meu. Am investit banii câștigați în imobilare. Mi-am luat câteva apartamente pe care le închiriez. Le gestionăm împreună eu și Elena, soția. Suntem fericiți cu ce facem. În pandemie nu am fost afectați. Închirierile se fac aici pe un an. Din contră, am avut cereri mai mari, oamenii stăteau în casă. Ca business, nu am simțit. În rest, a fost greu, a trecut, sperăm să nu se mai întoarcă perioada aia„, a mai spus Bute pentru sursa citată anterior.

Lucian Bute a câştigat 32 dintre cele 37 de lupte din cariera sa de profesionist. 25 dintre victorii le-a obţinut înainte de limită. În total, potrivit estimărilor, ar fi obţinut peste 16 milioane de dolari.

Lucian Bute nu se mai întoarce în România: „Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?”

Lucian Bute nu se mai întoarce în România! Fostul boxer s-a consultat pe această temă cu soţia lui, iar cei doi au decis să se stabilească definitiv în Canada. Acolo locuieşte acum şi un alt campion mondial la box român, Leonard Doroftei.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut discuții pe tema asta cu soția înainte de a mă retrage. Ne-am așezat la masă. ‘Ce facem? Ne întoarcem, nu ne întoarcem?’. Eram îndoiți. Dar a venit primul copil pe lume, apoi la un an și ceva după a apărut și Eric, iar atunci am stat cu Elena și ne-am gândit. ‘Ce ne dorim? Noi avem 40 de ani, viața e făcută, dar pentru copilașii ăștia…?!’. Punem interesul lor pe primul plan. Canada ne oferă mai multe pentru viitorul lor”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a fost foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat cu Gala Bute. El a subliniat că dacă ar fi ştiut ce avea să urmeze nu mai boxa în România.

Nu, i-au dat nume (n.r.: Gala Bute) ca să facă rezonanță. Mie îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat cu acest eveniment. Am venit cu mare drag să boxez în România, mi-am dorit foarte mult. Dacă aș fi știut cum vor decurge lucrurile, nu aș fi venit niciodată. Nu aveam nevoie. Cu ce am greșit eu să fiu tăvălit în halul ăsta?! S-a scris doar Gala Bute. Eu mi-am făcut datoria, am venit, am boxat, am plecat. Mi-am plătit taxele, au venit și au controlat asta. Hai să închidem subiectul pentru că nu-mi face plăcere să vorbesc despre acest lucru!”, a afirmat Lucian Bute.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și