Închide meniul
Foto

Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 13:00

Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”

Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"

Oana Marica - Instagram Oana Marica

Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani cea considerată una dintre cele mai frumoase femei din România e o dezvăluire pe care a făcut-o chiar Oana Marica, cea care recent s-a despărţit de Adrian Mititelu Jr, cel poreclit „Prinţişorul Craiovei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fac sport de 8-9 ani consecutiv. Am un antrenor foarte bun pe care nu l-am schimbat și nici nu intenționez! Rezonăm foarte bine, ba mai mult, a reușit să mă cunoască și așa am făcut un plan de antrenamente, pentru mine foarte bine definit.

Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani cea considerată una dintre cele mai frumoase femei din România

Eu mănânc sănătos dintotdeauna, pentru mine salatele, peștele de orice fel crud sau gătit, legumele sunt un mod de viață, nu o obligație alimentară. Nu îmi place panificația de fel, nici sucuri nu am băut niciodată. Dulciuri nici atât! Toate acestea oarecum m-au ajutat pentru a mă menține într-o o formă corespunzătoare.

Mă antrenez uneori și 3 ore pe zi, 4 sau 5 zile din 7. Nu doar sală. Combin cu o oră pilates sau 5-6 km, o tură de parc de alergare. Îmi este aproape de casa și de birou, motiv pentru care foarte ușor mă pornesc în aventura asta”, a spus Marica, citată de fanatik.ro.

Oana Marica s-a despărţit de Adrian Mititelu Jr

Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”. Oana Marica, una dintre cele mai frumoase femei din România, a vorbit despre planurile sale de viitor.

Reclamă

„Sunt fericită, am fost fericită mereu, dar în felul meu. Fericirea mea a fost și este relativă. Mereu am avut un progres în in viață, am urcat mai lent sau mai repede, dar am urcat.

Îmi doresc să fiu mamă și probabil o să se întâmple, însă nu mâine, nici anul acesta, dar o să fie parte din următorul progres! O binecuvântarea, la timpul ei!„, a spus Oana Marica pentru sursa citată.

Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Reclamă 4 / 0/3

„Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și