Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă fiica lui Ilie Năstase după ce a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți: „Spune numai minciuni!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 17:01

Ce a putut să facă fiica lui Ilie Năstase după ce a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți: „Spune numai minciuni!”

Charlotte e în scandal cu familia lui Ilie Năstase

Colaj cu Charlotte și Ilie Năstase / Facebook

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, a distrus-o pe soția tatălui său, Ioana Simion. Tânăra e de părere că Ioana vrea doar să profite de pe urma celebrității fostului mare tenismen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte Năstase e în război cu toată familia lui Ilie Năstase. După ce făcut acuzații incredibile la adresa tatălui său, tânăra de 32 de ani a pus tunurile și pe soția acestuia, Ioana.

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a distrus-o pe, Ioana, soția tatălui său

Charlotte Năstase a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi, fapt care nu i-a convenit Ioanei Simion. Soția lui Năstase a spus că Charlotte i-ar fi cerut o mașină de fițe lui Ilie, cu prilejul ultimei lor conversații, însă Ilie a trimis-o la muncă!

„Niciodată nu am întâlnit-o pe actuala lui nevastă, care spune numai minciuni! Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii și nici nu am pierdut vreun copil! Ea nu știe nimic despre mine, nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!„, a spus Charlotte Năstase, conform click.ro.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Reclamă

Ilie Năstase: „A făcut Charlotte ceva în viața ei ca să merite mai mult?”

Charlotte şi-a acuzat tatăl, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani, că a încercat să o convingă să se sinucidă. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta. Fostul lider ATP asigură că nu e cazul de aşa ceva şi că ar fi plătit o sumă uriaşă pentru educaţia ei.

Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Charlotte Năstase, acuzații incredibile pentru tatăl său

Charlotte Năstase susţine că are înregistrări cu tatăl său, în timp ce încerca să o convingă să se sinucidă.

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici.

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață.

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe 24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească„, a spus Charlotte în click.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și