Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată: „Arăţi bombă!”

Publicat: 11 decembrie 2023, 17:20

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată: „Arăţi bombă!”

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată

Vica Blochina are sute de mii de urmăritori pe reţelele sociale / Instagram

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată. Chiar dacă are 48 de ani, fosta balerină nu se fereşte şi postează imagini în care apare îmbrăcată sumar pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blochina a fost 16 ani într-o relaţie cu fostul selecţioner Victor Piţurcă, perioadă în care acesta era căsătorit. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, care a ales să locuiască cu tatăl său.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată

Nemulţumită de kilogramele în plus, Vica Blochina a ales să îşi facă o operaţie de micşorare a stomacului. A dezvăluit că a suferit mult, dar acum şi-a găsit fericirea. Aşa a ajuns să posteze, pe contul ei de Instagram, un clip în care apare doar în chiloţi şi într-o bustieră decoltată.

Fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru modul în care arată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vica are nu mai puţin de 256.000 de urmăritori.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Eşti superbă„, „Arăţi bombă! Cum ai slăbit? Dă-mi reţeta„, „Eşti minunată, felicitări„, „Nu contest, ești o femeie frumoasă. Bine ar fi sa fii modestă„, „Eşti visul oricărui bărbat” sunt doar câteva dintre comentariile cu care a fost asaltată Vica Blochina.

Când a fost întrebată cum face bani, fosta iubită a lui Victor Piţurcă nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că adună o sumă uriaşă. Ajunsese chiar să câştige 40.000 de euro pe lună din afacerile online.

Reclamă

Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, spunea Vica.

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică suferită. Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică.

Vica Blochina a apelat la intervenţia numită plicatură gastrică pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus. Însă, la câteva luni după operaţia suferită, fosta balerină de la Melody se confruntă şi cu probleme.

Vica a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, într-un timp scurt, iar din acest motiv are dureri de cap frecvente. Aceasta a declarat că şi pielea a început să i se lase, însă are grijă de acest aspect, şi apelează în mod constant la tratamente corporale pentru fermitate.

După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și