Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată: „Arăţi bombă!”

Publicat: 11 decembrie 2023, 17:20

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată: „Arăţi bombă!”

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată

Vica Blochina are sute de mii de urmăritori pe reţelele sociale / Instagram

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată. Chiar dacă are 48 de ani, fosta balerină nu se fereşte şi postează imagini în care apare îmbrăcată sumar pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blochina a fost 16 ani într-o relaţie cu fostul selecţioner Victor Piţurcă, perioadă în care acesta era căsătorit. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, care a ales să locuiască cu tatăl său.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat în chiloţi şi în bustieră decoltată

Nemulţumită de kilogramele în plus, Vica Blochina a ales să îşi facă o operaţie de micşorare a stomacului. A dezvăluit că a suferit mult, dar acum şi-a găsit fericirea. Aşa a ajuns să posteze, pe contul ei de Instagram, un clip în care apare doar în chiloţi şi într-o bustieră decoltată.

Fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru modul în care arată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vica are nu mai puţin de 256.000 de urmăritori.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Eşti superbă„, „Arăţi bombă! Cum ai slăbit? Dă-mi reţeta„, „Eşti minunată, felicitări„, „Nu contest, ești o femeie frumoasă. Bine ar fi sa fii modestă„, „Eşti visul oricărui bărbat” sunt doar câteva dintre comentariile cu care a fost asaltată Vica Blochina.

Când a fost întrebată cum face bani, fosta iubită a lui Victor Piţurcă nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că adună o sumă uriaşă. Ajunsese chiar să câştige 40.000 de euro pe lună din afacerile online.

Reclamă 4 / 0/3

Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, spunea Vica.

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică suferită. Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică.

Vica Blochina a apelat la intervenţia numită plicatură gastrică pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus. Însă, la câteva luni după operaţia suferită, fosta balerină de la Melody se confruntă şi cu probleme.

Vica a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, într-un timp scurt, iar din acest motiv are dureri de cap frecvente. Aceasta a declarat că şi pielea a început să i se lase, însă are grijă de acest aspect, şi apelează în mod constant la tratamente corporale pentru fermitate.

După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și